Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време имаа убаво напраено над 10к мислам беше да има данок на добивка.
Ali prevari se pravea, ke gi rasporedese parite na isti tiketi samo dobivkata da ne nadmine 10,000.. vajda sfatija i zatoa napravija na cela dobivka

Ali prevari se pravea, ke gi rasporedese parite na isti tiketi samo dobivkata da ne nadmine 10,000.. vajda sfatija i zatoa napravija na cela dobivka
Да. Сеа е доста заебано за играње мали квоти, веќе не се исплати толку.
А шо убаво си беше, ко копиљ за 100че уплљти 2.5-3 квота извади си кеш за кафе и цигари...

Едно време имаа убаво напраено над 10к мислам беше да има данок на добивка.

Тоа траеше многу кратко. Мислам месец два само. Ако не се лажам Јануари 2014та го воведоа овој закон.

Последно уредено:
15 % го качија данокот???????? :несвест::несвест::несвест::несвест::несвест: Ваква безобразност само кај нас може да се деси.

Над 100 евра ти украдоа од џеб све им ебам у крвта, за лекови за корона да ги дадат. :kuracc::kuracc::kuracc:

15% е од 2019 1 јануари на профитот.претходно беше 10%.затоа сингл не играм не се исплати.од данок и од умирачка нема бегање.Второво со добра терапија ќе го одложиш ама првото неможеш

Да. Сеа е доста заебано за играње мали квоти, веќе не се исплати толку.
А шо убаво си беше, ко копиљ за 100че уплљти 2.5-3 квота извади си кеш за кафе и цигари...
Пиши денес шо ке играш :)

Пиши денес шо ке играш :)

За денес од малите квоти Парис и Дортмунд ми се за играње. Баш фаворити, треба да си добијат барем со по 2 гола разлика. :)

Ја изиграв поголеми квоти на 20че, чисто да ми е интересен денов.

Screenshot_20201028-120736_Samsung Internet.jpg
Дортмунд го гледам како фаворит, поквалитетен тим, одличен напад, Халанд и Санчо треба да блеснат против Зенит.

Динамо Киев не е некоја јака и опасна екипа ама Ференц ми е тотален аутсајдер, со играчи какок Циганков и Суприага треба да победат.

Лацио ја пишав без да видам дека пола тим не им игра, интересно ќе ми биде..

Лајпциг мислам дека ќе изненадат против Јунајтед, т.е ќе дадат гол плус. Добро тимче имаат и сакаат брз фудбал. Гг3+ ми фаќа око доста, само вака квотата ми е боље

Барселона после ел класико очекувам да победи, меси уште не се активирал ко што треба, јуве нешто не ми е у форма, без роналдо напред ќе бидат. Интереана утакмица ќе биде.

Само за лацио сеа ми е малце криво ама тоа е :)

Европа Лига утре ми има подобри утакмици.

За денес од малите квоти Парис и Дортмунд ми се за играње. Баш фаворити, треба да си добијат барем со по 2 гола разлика. :)

Ја изиграв поголеми квоти на 20че, чисто да ми е интересен денов.

Прегледај го приврзокот 272057
Дортмунд го гледам како фаворит, поквалитетен тим, одличен напад, Халанд и Санчо треба да блеснат против Зенит.

Динамо Киев не е некоја јака и опасна екипа ама Ференц ми е тотален аутсајдер, со играчи какок Циганков и Суприага треба да победат.

Лацио ја пишав без да видам дека пола тим не им игра, интересно ќе ми биде..

Лајпциг мислам дека ќе изненадат против Јунајтед, т.е ќе дадат гол плус. Добро тимче имаат и сакаат брз фудбал. Гг3+ ми фаќа око доста, само вака квотата ми е боље

Барселона после ел класико очекувам да победи, меси уште не се активирал ко што треба, јуве нешто не ми е у форма, без роналдо напред ќе бидат. Интереана утакмица ќе биде.

Само за лацио сеа ми е малце криво ама тоа е :)

Европа Лига утре ми има подобри утакмици.
Не се слагам за Ференцварош, тргни го настрана резулататот со Барса.
Мислам дека можат на домашен терен да извадат позитивен резултат со Динамо Киев.

Ференцварош се одлична екипа и не за џабе се тука. Јас повише мислам да ја играм 1иГГ, иако Динамо има одличен тренер.

Не се слагам за Ференцварош, тргни го настрана резулататот со Барса.
Мислам дека можат на домашен терен да извадат позитивен резултат со Динамо Киев.
Динамо Киев е поквалитетна екипа. Тоа сите можеме да се сложиме. Шапаренко, Циганков и Суприага се доста талентирани поединци. Противник како Ференцварош треба лесно да го поминат. Ференц не е лоша екипа но сепак се аутсајдери. Немаат некој квалитет во тимот за ЛШ. Изненадување е и самиот влез. Со колективна добра игра би можеле да изненадат ако евентуално Динамо има многу лош ден. Х2 би ја играл на поголема уплата да беше лифчето :)

Денес идеме јако на Челзи,Јунајтед ,Псж и Барса.
Челзи огра со осакатен Краснодар,Јунајтед очекувам да има голови со швабиве,Т1 нема лоша квота,ПСЖ ќе им го земе здравјето на турците,а Барса ја избрав како помало зло од двете понудени.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

КВотите од Махбет

Башакшехир - ПСЖ 2 и Т2 3+ 1,95

Типувам победа велика на ПСЖ изразена со повеќе голови... Кадарни се да збрцаат 3 на мизерииве од турција..

БВБ - Зенит Домаќин дава 2 до 3 гола 1,95

Некако сум убеден Борусија дека ќе даде макар 2 гола, али нема толку боса одбрана Зенит па за да примат 4.. Солидна квота..

Јуве - Барса ГГ 3+ 1,90

Двата тима имаат супер напад, а слаба одбрана.. Гарантирам дека ќе биде ГГ утакмицава, убеден сум дека ќе дадат макар по 1 гол, а верувам дека ќе падне и уште еден за да се комплетира 3+..

Ман ЈУ - Лајпциг било кога Х 1,85

Значи или на полувреме или крај да биде Х.. Ми мириса дека ќе заврши нерешено текмава, језда тепаа со ПСЖ на гости ама Лајпциг не се боса екипа..

13,4 квота таман на илјадарче...
Автоматски споено мислење:

П.с Сега ги гледам составите на Јуве и Барса.. Значи штопери 0 и двете екипи.. Ако заврши 0-0 не само што ќе се откажам од спортска туку и од жената и децата..

Последно уредено:
Najsiguren tip za denes mi e PSG pobeda so -1 1.65, so denovi nanazad ja planiram, single ke ja pustam na doobar vlog.

Цел свет ја изигра Јуве ГГ. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom