D
Deleted member 132030
Гостин
Jel ima neko da posalje Orion ili ExeNet listu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pifi, pokusavam da im objasnim da nije isto, dati jedan dobar drim, i dati jedan uip (kojih moze da ima 1000) od dobre listeProfesore objasni na narodni ezik sta pricas kao da sa ovi klinci i nista nerazumat.
Drug moj, meni se čini da se ti samo kurčiš jer znaš nešto što većina ne zna, a ne da pokušavaš nešto objasniti..ništa osobno (lično)..pifi, pokusavam da im objasnim, da prenos neke utakmice sa drima ne kasni, a da ne moraju imati satelitsku antenu da bi ga gledali![]()
tesko da ce ti to neko datiJel ima neko da posalje Orion ili ExeNet listu?
bas ti hvala, nisam se nadao to od tebe, nekoliko puta sam objasnjavao po raznim forumima sve o drimovimaDrug moj, meni se čini da se ti samo kurčiš jer znaš nešto što većina ne zna, a ne da pokušavaš nešto objasniti..ništa osobno (lično)..
Автоматски споено мислење:
..samo moji dojmovi..
ma to se ja samo šaliotesko da ce ti to neko dati
Автоматски споено мислење:
bas ti hvala, nisam se nadao to od tebe, nekoliko puta sam objasnjavao po raznim forumima sve o drimovima
je, i ja kažem, obične ljenčine..samo sto oko drimova ima posla, a vi hocete sve okrunjeno
nema na cemuHvala na detaljnom objašnjenju.