Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
kkk.jpg

Горјан се улегаја убаво изгледа, само нека има даме с'с низак морал за Амери и ќе су мотивирани целу сезону. :D

А некој коментар за коуча?

За коуча сви кажава дека игра брзу кошарку, највероватно преко двата американца. Некако не ми улева самопоуздање како Ацо, али ај ќе почне нова сезона за 10 дна (ако немав заразени пошто играва против Работнички).

А некој коментар за коуча?
Мислу дека е downgrade у однос на Ацу, ама па Ацо нејќеше Амери да се доведуев, овј сг има два играча на позицији црнца, ќе видимо. :D

Kumanovo vardar nereseno znaci ke bide tesko ovuj sezonuu izgleda mi

Attachments

• 52DB4C6E-DC58-460A-B9E3-0984EDB010E7.jpeg
    52DB4C6E-DC58-460A-B9E3-0984EDB010E7.jpeg
    207,6 KB · Прегледи: 8
Oк да почекамо још су припремни, мада ја кажа не сам за Мирковскога да ни биде трењер, ама ке видимо. Иначе ке има ли преноси/стримови од утакмице?

Oк да почекамо још су припремни, мада ја кажа не сам за Мирковскога да ни биде трењер, ама ке видимо. Иначе ке има ли преноси/стримови од утакмице?

Каква е ситуација у државу, а и у лигу (има заразени) прашање е дали уопште ќе почне сезона.

Каква е ситуација у државу, а и у лигу (има заразени) прашање е дали уопште ќе почне сезона.

Ке организирав бабл сигурно. Само не е финта у Охрид или Стругу. Него на пример Пехчево, Демир Капија. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom