A
Alexander Nevsky
Гостин
аман бе со тој тип.ком.мк не го читајте веќе само ви квари денот:pos2:
Дури и да е лага знаеш како велат:аман бе со тој тип.ком.мк не го читајте веќе само ви квари денот:pos2:
Абрамович не планира да троши астрономски суми ова лето.И во право е..џабе ги фрли парите за Балак и Шевченко.
terry i lampard земаат најголема плата по 140000 фунти неделно после се чех балак и дрогба мислам.Зема можеби најголема плата во Челси,а е еден од послабите играчи...така да...
Не се дотолку а плус овој изгледа ќе ги остави сити.:helou:terry i lampard земаат најголема плата по 140000 фунти неделно после се чех балак и дрогба мислам.
Абе да не се изнервираат овие од манчестер сити па да ги земат и рибери и банзема во пакет па да се чудат после сите:kesa:
а ти да не си му потпарол хехе се зезам:smir: не верувам дека ќе го остави манчестер сити нему му е самоо за забава не за профитНе се дотолку а плус овој изгледа ќе ги остави сити.:helou:
Малуда сака повеќе минутажа,ама тешко дека ќе ја добие.а ти да не си му потпарол хехе се зезам:smir: не верувам дека ќе го остави манчестер сити нему му е самоо за забава не за профит
мислам дека мора хидинг и абрамович да расмислат на лето да го земат агуеро ни треба таков напаѓач во челзи заедно со дрогба мислам убиствено дуо ќе бидат![]()
ме има импресеонирано од порано ама сега со барса едноставно ги уби:baeh:
http://www.soccerway.com/news/2009/March/01/malouda-to-say-goodbye-to-chelsea/
ај крши главата катастрофа игра прикажа ништо од тие 20 милиона не ги прикажа колку што беа вложени во тебе
абе и да добие нема да ја оправда засега калоу нека си игра бидејќи ни се повреди џо кол...Малуда сака повеќе минутажа,ама тешко дека ќе ја добие.