Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Катастрофа одиграна утакмица сите комплет. Ромањоли и Кјаер после утакмицава да одат на баење од упла од Лукаку а Кјаер и на шинка оној Лаутаро баница го правеше. Калабрија аматер незнае да исфрли топка у 93та.Тео да вежба основни работи човекот не погоди пас. Освен Бенасер шо се бореше на средина другите катастрофа

Сакам да гледам риплеј од некоординираното испуцавање на Калабрија во 94та минута на loop и да мастурбирам. Ебате коњот издрогиран.

Форца Милан!

Јас не да терам контра на сите, но по мене Калабрија не е прв по кого треба да се плука.

Знаеш ли колку несогурност влева малоумниов кај останатите 4-ца во одбрана сосе Донарума? Тео може грешеше почесто ама не во клучни моменти и да им остави простор Интер да направат шанса.

За мене Кјаер и Ромањоли после долга пауза изиграа во рамките на можностите. По она што го видов неколку пати Кеси најдобро реагираше против Лукаку кога беа еден на еден ситуации.

Sent from my iPhone using Tapatalk

. По она што го видов неколку пати Кеси најдобро реагираше против Лукаку кога беа еден на еден ситуации.

Sent from my iPhone using Tapatalk

За Кеси се сложувам, во второ неколку пати добро изигра против Лукаку.

Тео победи, Хакими лузер :icon_lol:

Мразам дерби после пауза, ама добро поминаа. :icon_mrgr:

Кјаер и Ромањоли кој игра прв пат после 4 месеци и не се баш доволно за чување за силен напаѓач како Лукаку и плус Лаутаро, затоа и требаше физички посилен дефанзивец.
Бенасер под она што знае да го изигра во дефанзива, а Кесие добар во второ, само тој може да влегува во дуел со Лукаку.

Бакајоко ептен фали во овој среден ред, ептен ми криво што ќе си гази во средниот ред на Наполи.

EkjQZtnWkAAI5IV.jpg

Вечно зијан сме од човеков, ништо добро немам видено од него.

Дечкото е некој си помошник за одбрана, во 4 натпревари само еден пример гол.:D:D

Башка се жртвуваше место други ои закачи Корона. Што да направи повеќе? :D :D :D

Фала курцу нз што да речем.. не дека заслуживмо ама имало и кога смо играле поубоо па на крај смо губеле, таке да 3 те бода се најважни... идемо даље, добро е ова за самодоверба!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Одбранава коска од паузата наамо днска најдоја да се распадна.

Ќе не утепаат у второ, Хакими и Перишиќ ка дома влагаа по странете.
А и Кјаер днска очај

Извини маче, пијан бев!

Колку беше добра утакмицата во првите пола саат, толку беше лоша од 50та до 75та минута. Каков хаос период, добро не се деси глупост некоја. И ај да не сме толку самокритични и дефетисти со високи критериуми, да не изводиме. Ова не беше незаслужена победа уопште. Не дека Милан доминираше, ама ни Интер не изигра ништо појше. Промашија 2-3 зицери, Милан исто толку лоши реакции имаше во клучен момент во напад на 10 метри од гол. Лаутаро го вртеше Кјаер, ама нему работата му е гол да му дае на Кјаер, а не да го врти бесполезно и да пробува да извади црвен картон. Милан јако усра 2-3 многу опасни контри. На ова дерби немаше еден доминантен тим.

Одлична победа со печат на 40 годишниот Ибра. Тоа е таа разлика на терен. Ова е добро за самодоверба, Милан конечно личи на сериозен тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom