- Член од
- 3 јуни 2020
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 22
Lele Alexija dushata mi ja ispolna. Cestito neka ti e i samo srekja
Huhuhu, ajde koa ke go zemess pushti nekoe slikche, da ni potecat ligi ))Луууууѓееееее МАИЛ МИ СТИГНА ДЕКА УДОСТОВЕРЕНИЕТО МИ Е ВО СКОПЈЕ !!!!!! @palekrstic
Автоматски споено мислење:
Фала ти срцее да си дочекате ситеее
Фала ви многу ми го разубавувате денот сите да си дочекате !!!!Честитки до сите.Со убаво да си го користите. Од
Фалаааа душаааааа да се враќаааLele Alexija dushata mi ja ispolna. Cestito neka ti e i samo srekja
Обавезноооо Блгарче !!!!!Huhuhu, ajde koa ke go zemess pushti nekoe slikche, da ni potecat ligi ))
Колку време го чекавте ?Луууууѓееееее МАИЛ МИ СТИГНА ДЕКА УДОСТОВЕРЕНИЕТО МИ Е ВО СКОПЈЕ !!!!!! @palekrstic
Развлеков насмевка од едното до другото уво кога го прочитав ова! Многу, многу, премногу се радувам за тебе мила! Честитки од срце!УКАААААААААААААААААААААААААААААААААААЗ
znaci uspesno bese pred da ti izleze ukazot sto bese bg da podneses baranje da ti go ispratat u ambasadaЛуууууѓееееее МАИЛ МИ СТИГНА ДЕКА УДОСТОВЕРЕНИЕТО МИ Е ВО СКОПЈЕ !!!!!! @palekrstic
3 saati valjdaКолку време го чекавте ?
Николку, пред да ми потпишат отидов во МП да ги замолам во досие да ми сменат дека сакам во Скопје да ми биде испратено, рекоа нема проблем , променија на компјутерот пред мене и готово.Колку време го чекавте ?
Да да !!!! Најуспешно !!!!znaci uspesno bese pred da ti izleze ukazot sto bese bg da podneses baranje da ti go ispratat u ambasada
Благодарам многу душа дај Боже сите да си дочекате многу се радував за минатите укази, и ќе се радувам за идните, и затоа радувајте се и вие за и вам да ве стигне среќа !!!!Развлеков насмевка од едното до другото уво кога го прочитав ова! Многу, многу, премногу се радувам за тебе мила! Честитки од срце!
Konecno so srekjaАуууууууууу
Фала Бане и кај тебе побрзоKonecno so srekja
Mislis polozitelno od noemvri2019?Прегледај го приврзокот 270398
Deckovo pisal za denesniot ukaz deka mu e noemvri 2019 isto dobil ukaz denes
Se nadevam denovive ke bide i kaj meneФала Бане и кај тебе побрзо