Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитај неколку страни наназад, ќе сфатиш дека тоа не е возможно.Дечки како да направам профил на Пејпал за да можам да примам пари? Можно ли е воопшто? Сакам да пробам да работам транскрипција ама гледам секаде скоро исплаќаат преку пејпал.
Засега МК PayPal не функционира, можеби некогаш или никогаш...Дечки како да направам профил на Пејпал за да можам да примам пари? Можно ли е воопшто? Сакам да пробам да работам транскрипција ама гледам секаде скоро исплаќаат преку пејпал.
Здраво дечки. Некој кој може да ми извади кеш од пејпал нека ме контактира во дм.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
За PayPal ако го направи на негово име може. А зошто баш при толку убави сервиси за трансфер на пари помеѓу физички лица да се користи Payoneer кој цело време нагласува дека е експлицитно против такви транскации и дека секој прилив од физичко лице ке биде санкциониран ?Дали некој знае дали можи да направи мој другар Paypal во Германија (со постојано место на живеење) и да ги прими парите на таа сметка и потоа да ми ги прати преку Payoneer во Македонија ?
Најверојатно со државјанство, но сепак пробај, можеби ќе успееш.Zdravi decki, bi sakala da ve prasham dali bi mozela da napravam PayPal vo Bugarija (za primanje pari) samo so bugarska privremena licna karta li sepak e potrebno drzavjanstvo?