Борат
Сагдиев
- Член од
- 22 јули 2019
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 1.000
- Локација
- Република Македонија
- Веб-сајт
- www.levica.mk
Левица нема да учествува во никакви собири од јавен карактер со цел зачувување на здравјето на нашите другари соборци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Озбилно?Аууу што дочекавме, прогресивното шарено граѓанство ја брани вилата на Заев што ја има на Халкидики... а до пред 2 недели збореа за колата на Апасиев![]()
Дај скриншоти
Eve i da ima Vila Gruevski ima tri stana vo Praga. Cao prijatno."Еве и да има вила..." - дополнете сами.
ама ваучерите?"Еве и да има вила..." - дополнете сами.
Еве и да има вила ама ако не друго и вазелин купува за народот."Еве и да има вила..." - дополнете сами.
Со оглед на тендерите кои што се исполапаа и во време на криза од таа милијардата што цела година се ситни, чудо ќе беше да немаше до сега вила, по што вила на Водно ваљда е демоде веќе, локација наменета за комуњари од втор ешалон.
Kako sto znam mnogu luge se zalat od toj biznis.Само од бизнисот со марихуана т.е издавањето на лиценци имаат Заеви собрано преку 10 милиона евра во последниве неколку години
Инаку ме чуди што купиле вила на Халкидики бизнисмени се подолго време, ама тоа што ЗЗ нема ништо на свое име смрди ептен и не личи на премиер на држава. Мијалков го критикуваа за фирми и згради во Чешка а сега они истото тоа го прават, фирми во Бугарија и скапи недвижности во Грција.
Kako sto znam mnogu luge se zalat od toj biznis.