Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Леао изгледаше мрза, ама на право место си е. Подобро од напаѓач, отколку крило.

Очигледно ништо без Хакан и слободно може да повторам дека Милан сезонава ќе стигне до таму до каде што Хакан ќе ги однесе.
Диаз интересен играч ќе биде многу корисен за нас.
Треба да бидеме трпеливи и со Тонали но сепак мислам дека е добро да се донесе уште еден DM.

Дека фалат играчи фалат. Фали шпиц, фали уште еден средина, фали штопер и квалитетно десно крило. Ама сепак овој натпревар со скоро 2 тим го изигравме, успеавме да го добиеме 3-0. Имам старт од 3-3 со гол разлика 7-0. Не знам дали некад сме имале подобар старт од ова. Следни се Интер што мора мушки да им се влезе и зашто па да не се и добијат. Ја и со Х би бил задоволен ама не смее со таков менталитет да се оди доколку сакаме успеси.

Се надевам бар до утре ако ништо друго штопер ќе донесат. Уште еден средина идеално би било ама ајде може до јануари се протера и со ова што се има.

Rutinirano i bez problemi, 3 clean sheats, 3 pobedi, me raduva epten ova.

Inace Kieza u Juve, skoro pa oficijalno, total bi trebalo 60-65 da kosta transferot, pari sto za zal nie gi nemame, sigurno sme bile zainteresirani do nekoja mera ama toa e toa.

Osekjam deka do kraj ke donesat samo centralen i tolku, ke vidime kolku ke se ispostavi toa ko pametno, januari e tuka, ako epten zaglavime nekade valjda ke imame prilika za da dokupime.

Освен еден пас што згреши Кајло Рен беше днска солиден. Пресече неколку топки, и не играше у грч, беше поопуштен. Очекуем све подобар и подобар да биде!

Иначе од што се научивмо да го пцуемо забраамо да го фалимо кој треба. Калабрија задњиве неколку текми мајки ебава.
Знам дека со Интер ќе заебе нешто од апокалиптични размери ама да не го урочим топ е сезонава

Бонавентура остана без замена. Кога веќе Крунич останува, а не е за во средина со двајца не ми е јасно зошто од управата воопшто не покажаа интерес за Де Пол кој е идеална замена за Бонавентура.
Како ќе ни легнеше како LM со Тонали и Крунич кога ќе одмараат Кесие и Бенасер. Ќе и игра и на сите три позиции позади Ибра, ама :toe:

50 мил е Киеза, 2 годишна позајмица 2 + 8 + 40 мил задолжителен откуп после трета сезона со лесни услови.
Истото не беше проблем и ние да го договориме, ама тоа е кога клубот му е избран уште кога му почна кариерата.

Или изненадување, ниеден од овие.

Калабрија задњиве неколку текми мајки ебава.
Знам дека со Интер ќе заебе нешто од апокалиптични размери ама да не го урочим топ е сезонава

Една од причините зошто изгледа подобро е и таа што сега игра со Салемакерс, а со него е полесно да се игра отколку со Сусо.

Белгијанецот нема некоја техника, но е многу одговорен и борбен фудбалер, разбира фудбал, работи многу дефанзивно. Не го остава Калабрија на ветрометина.

Но, сигурно првенствено е заслужен тој самиот. Сега клучно е да покаже константност, без тоа скоро се паѓа во вода.
Автоматски споено мислење:

И Габиа е солиден. Очекував малку циркус во одбраната, без разлика што играа со слаби противници, но се покажаа добро.

Последно уредено:
Една од причините зошто изгледа подобро е и таа што сега игра со Салемакерс, а со него е полесно да се игра отколку со Сусо.

Белгијанецот нема некоја техника, но е многу одговорен и борбен фудбалер, разбира фудбал, работи многу дефанзивно. Не го остава Калабрија на ветрометина.

Но, сигурно првенствено е заслужен тој самиот. Сега клучно е да покаже константност, без тоа скоро се паѓа во вода.

И Габиа е солиден. Очекував малку циркус во одбраната, без разлика што играа со слаби противници, но се покажаа добро.
Калабрија и сам изјави пред почетокот на сезоната дека решил некои бубачки во главата. Пиоли исто така посочи дека овој на ментален план е многу подобар од лани. Мене ми се допаѓа дека Калабрија конечно сврза три добри натпревари - немаме друг дечко на таа позиција. Од Конти не очекувам ништо, ќе истрча некаде онаму после нова година два три пати и толку.

Среќен сум дека Кјаер е лидер во тимот. Ако беше напаѓач на негова возраст и дадеше 15+ голови во сезона, сите ќе зборуваа за него. Вака, за дефанзивец, нема кој да го процени тоа што е лејт блумер.

Од друга страна, меркатото би го оценил малку повеќе од просечно, иако има време до вечер. Очигледно е дека не бевме финансиски моќни да искешираме за играч на крило или централен. Се ствара некој антагонизам спрема постари играчи општо во фудбалот, ама на овој тим и овие деца што ги зедовме, треба некој да им покаже како стојат работите (како ситуацијата Габиа-Кјаер). 6/10, тоа е тоа.

Рудигер најверојатно ќе дојде. Челзи нејќеле во пл да го дадат да засилат конкурент .

Рудигер најверојатно ќе дојде. Челзи нејќеле во пл да го дадат да засилат конкурент .

Рудимбе е многу боља опција од тој тикварот кој лани у Шалке со тоа црнчето преценето од Барса беа најлошиот штоперски тандем у цел свет. И принаја по 5-6-7 гола свака текма!

И јас се надевам на Рудигер, би бил најдобриот штопер во Милан моментално.
Лаксалт, индијанецот бикот што лета, пак на обична позајмица. Ајде вака полека полека ќе му заврши договорот по позајмици. Не се спомнува име за таму, као бекап на Тео, претпоставувам ќе покираат со Калабрија и Далот лево ако треба. Не сакам такви изводења ич, али јебига. Или ќе избацат некое име без срчани проблеми во 5 до 12.

Л'екип го спомнаа пак тој Сумаре од Лил за во Милан, кај таљаниве нема никаква потврда засега. Може со Лил да се договори некоја позајмица у задњи час, исти газди иаме. Иначе кој кур го даваа Побега на позајмица ако не планираа играч. Малку се четворица за во среден ред некако од кои едниот е Раде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom