Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo. Imam edno prasanje, ako znae nekoj da mi odgovori.
Jas bev na intervju i sega cekam drzavjanstvo, zdravje ako bide.
No dokolku smenam prezime, posto planiram vencavka ke ima li problem vo procedurata? Ili da si cekam uste

Edno prasanje sega na 22 oktomvri ke odam da go podignam drzavjanstvoto dali ima nekoja ubrzana procedura da mozam istiot den da se slikam i da ga podignam pasosot ili ne

No dokolku smenam prezime, posto planiram vencavka ke ima li problem vo procedurata? Ili da si cekam uste
ne menjaj nisto sega za sega :)
Автоматски споено мислење:

Edno prasanje sega na 22 oktomvri ke odam da go podignam drzavjanstvoto dali ima nekoja ubrzana procedura da mozam istiot den da se slikam i da ga podignam pasosot ili ne
Zbori so posrednikot najdobro :)

Немај мака мажи се слободно ќе си однесиш извод од тебе од сопругот и венчаница и нема никаков проблем. Некни го поминав тоа.

Инаку у 1 ден нема никакви шанси, у најмала рака за 2 дена, едно ноќевање таму моментално е ситуацијата. И тоа пак со добар посредник инаку една недела за матичен.

Dali nekoj gi ima dobieno vo skoro vreme vrabotenite od bugarski konzulat Bitola na telefon i na koj broj, cela nedela vrtam nikoj ne kreva.

Ако имаш некое инфо те молам кажи и јас сум 23-10 за подигање.
А дали знаеш за тест задолжително е нели?
Убава вечер!

Здр едно прашање можеби го има претходно веќе одговорено ама ако некој може да ми одговори колку точно се чека од интервјуто до финална бидејќи на мој другар лани на 02 октомври беше на интервју а сеуште му се нема сменето од задолжителна процедура во финална ? Благодарам

Ako si preku roditel ne , a predok obavezno oti koga ke dojde tvojot predmet na sovet ke te odbijat
A koga gi dostavil mozebi predhodno bile razgledani pa potoa gi dostavil verojatno zakasnal. Drugar moj preku brat zakasna so dopolnitelni pa go odbija.
kako preku brat odbien , pogore nekoj pisa deka samo ako si so proishod treba da se nosi.
Jas licno sum so duplikat proishod i preku brat, seuste sum na zadolzitelna no prasanjeto e dali treba da dostavam dopolnitelni dokumenti koga ke se smeni na finala.
p.s prv pat podnesov 2005 a 2009 status prekratena prepiska, pricina nepoznata.

Ako si preku roditel ne , a predok obavezno oti koga ke dojde tvojot predmet na sovet ke te odbijat

Можеби прашањево не е за тука ама дали некој е запознаен дека можело да заминиш Германија со мк пасош преку бугарска фирма?
Има една агенција која го нуди ова па ме интересира дали е некаква далавера или дупка во законот?

kako preku brat odbien , pogore nekoj pisa deka samo ako si so proishod treba da se nosi.
Jas licno sum so duplikat proishod i preku brat, seuste sum na zadolzitelna no prasanjeto e dali treba da dostavam dopolnitelni dokumenti koga ke se smeni na finala.
Taka toj imashe podadeno so dokumenti pasosh od brat ama koga bese na finalna ne odnese dopolnitelni dokumenti duplikat pasosh i izvodi pa go odbija

Za sega da treba koga ke si na finalna da odnesish dopolnitelni...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom