miskolo
Direktor
- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 2.321
Se nadevam do mart negdeA jas I ti od 25 Juni so some polozitelno koga ke zemime ukaz ???
Se nadevam do mart negdeA jas I ti od 25 Juni so some polozitelno koga ke zemime ukaz ???
ne menjaj nisto sega za segaZdravo. Imam edno prasanje, ako znae nekoj da mi odgovori.
Jas bev na intervju i sega cekam drzavjanstvo, zdravje ako bide.
No dokolku smenam prezime, posto planiram vencavka ke ima li problem vo procedurata? Ili da si cekam uste
Zbori so posrednikot najdobroEdno prasanje sega na 22 oktomvri ke odam da go podignam drzavjanstvoto dali ima nekoja ubrzana procedura da mozam istiot den da se slikam i da ga podignam pasosot ili ne
Немај мака мажи се слободно ќе си однесиш извод од тебе од сопругот и венчаница и нема никаков проблем. Некни го поминав тоа.Zdravo. Imam edno prasanje, ako znae nekoj da mi odgovori.
Jas bev na intervju i sega cekam drzavjanstvo, zdravje ako bide.
No dokolku smenam prezime, posto planiram vencavka ke ima li problem vo procedurata? Ili da si cekam uste
Ако имаш некое инфо те молам кажи и јас сум 23-10 за подигање.Edno prasanje sega na 22 oktomvri ke odam da go podignam drzavjanstvoto dali ima nekoja ubrzana procedura da mozam istiot den da se slikam i da ga podignam pasosot ili ne
A koga gi dostavil mozebi predhodno bile razgledani pa potoa gi dostavil verojatno zakasnal. Drugar moj preku brat zakasna so dopolnitelni pa go odbija.Прегледај го приврзокот 269162
pocnaa dosta otkazi gledam,ama deckovo tvrdi deka dal dokumenti dop...
Ako si preku roditel ne , a predok obavezno oti koga ke dojde tvojot predmet na sovet ke te odbijat
kako preku brat odbien , pogore nekoj pisa deka samo ako si so proishod treba da se nosi.A koga gi dostavil mozebi predhodno bile razgledani pa potoa gi dostavil verojatno zakasnal. Drugar moj preku brat zakasna so dopolnitelni pa go odbija.
Ako si preku roditel ne , a predok obavezno oti koga ke dojde tvojot predmet na sovet ke te odbijat
Taka toj imashe podadeno so dokumenti pasosh od brat ama koga bese na finalna ne odnese dopolnitelni dokumenti duplikat pasosh i izvodi pa go odbijakako preku brat odbien , pogore nekoj pisa deka samo ako si so proishod treba da se nosi.
Jas licno sum so duplikat proishod i preku brat, seuste sum na zadolzitelna no prasanjeto e dali treba da dostavam dopolnitelni dokumenti koga ke se smeni na finala.
p.s prv pat podnesov 2005 a 2009 status prekratena prepiska, pricina nepoznata.
Автоматски споено мислење:
Za sega da treba koga ke si na finalna da odnesish dopolnitelni...kako preku brat odbien , pogore nekoj pisa deka samo ako si so proishod treba da se nosi.
Jas licno sum so duplikat proishod i preku brat, seuste sum na zadolzitelna no prasanjeto e dali treba da dostavam dopolnitelni dokumenti koga ke se smeni na finala.
p.s prv pat podnesov 2005 a 2009 status prekratena prepiska, pricina nepoznata.
Автоматски споено мислење: