Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
НЕ СУМ ДОБИЛА УКАЗ!
ПРОСТО ГО НАТЕРАВ БИБО ДА МЕ ТРГНЕ ОД ЛИСТАТА. МАЛЕР СУМ ВИ. ПОЗЗ
Ke bide,samo bez nervozi,sto da kazam jas so podadeni dokumenti 2015, intervju 2016 ,godinava tek dobiv ukaz no nikako da go zemam pasosot so ovaa koronava,me fatija site mozni precki no kaj da e ke bide.

Ke bide,samo bez nervozi,sto da kazam jas so podadeni dokumenti 2015, intervju 2016 ,godinava tek dobiv ukaz no nikako da go zemam pasosot so ovaa koronava,me fatija site mozni precki no kaj da e ke bide.
Епа ја сум од 2012 веќе 8 години !!!
И затоа неам живци ...

Slusnav deka ELS agencijata za rabota u Germanija sreduvala za rabota u Germanija so bugarska lica karta, no ne vo bugarski firmi tuku vo McDonalds,KFC, Burgerking, i vikaat deka toa bilo legalno, sho mislite vie za toa?
Taa e dosta stara agencija i ne bi trebalo da e prevara.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom