Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не разбирам, како -18.5? За ова да помине треба Имер да не земе ниту еден гем во три сета, или јас сум изгубен од сабајле? А не, само Џокович -18.5. Браво јас.
Автоматски споено мислење:
Гемови на Џокле,да добие во 3 сета и да нема ниту еден тај брејк.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Елверум 1 на бет365 5,50
Многу е веројатно коеф да паднит до четврток овде ако имат некој од Киелце закачено корона а големи се шансите cashout и мирна глава

Гемови на Џокле,да добие во 3 сета и да нема ниту еден тај брејк.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Пајгаш и со еден сет 7-5
Во евротип 3-0 Ноле е 1.28 и Рафа вчера беше толку.

NaVi денес и Astralis утре по 1.40 се метаци од CS

Повеќе женски тенис не.
Рус вчера ја чекам кец 1.20 во моцарт и при резултат 1:0 во сетови, вториот сервира за победа 6:5 и 30:0 на сервис. Значи два поени до добивка ме делеа и го изгуби...

Tri gram a
Повеќе женски тенис не.
Рус вчера ја чекам кец 1.20 во моцарт и при резултат 1:0 во сетови, вториот сервира за победа 6:5 и 30:0 на сервис. Значи два поени до добивка ме делеа и го изгуби...

Федерер сервираше во финале на Вимблдон против Џокович за победа и имаше 40-15, значи две топки на негов сервис го делеа од освојување на турнирот, и изгуби.

Федерер е маж. И машки тенис повеќе не?

Брејди, Брејди, Брејди

4-2 трет сет, на 4-3 повторно две брејк шанси, на 6-5 две меч топки.

Screenshot 2020-09-29 141032.jpg

Последно уредено:
Aj nekoj ako znae neka postira koi mecevi denes na RG se igraat na glavnite tereni, posto vozam, a sakam da uplatam ama samo mecevite na koi sto ne treba da cekam dokolku ima dozd:cool:

Последно уредено:
Челзи се разигрува, а тотенхем премногу густ распоред периодов, ако нема виша сила вмешано прсти челзи со хендикеп треба да го добие ова

Челзи се разигрува, а тотенхем премногу густ распоред периодов, ако нема виша сила вмешано прсти челзи со хендикеп треба да го добие ова

Denes Spurs ke igraat so vtora ekipa, barem taka najavi Mou na pres

На мечот Младенович-Сигмунд на 5-1 и сет топка за Младенович топчето двапати удри на земја во полето на Сигмунд но судијата не го виде тоа и продолжи да се игра. Сега е 6-5 за Сигмунд.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Denes Spurs ke igraat so vtora ekipa, barem taka najavi Mou na pres
Па тоа ми е муабетот денес ќе мора да го жртвуваат мечот, кај челзи гризат играчите кај лампард за прва постава, а и треба да фатат форма скапите засилувања..... 1.70 би требало сосема солиден да е коефициентот

На мечот Младенович-Сигмунд на 5-1 и сет топка за Младенович топчето двапати удри на земја во полето на Сигмунд но судијата не го виде тоа и продолжи да се игра. Сега е 6-5 за Сигмунд.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Capture.JPGCapture1.JPG

После ова јас завршив со таа глупача,наречена Младенович.
Гледам сега истото го прави.
Успат,Баена нема ли да го сјебе Џонсон?
На оваа подлога,се враќа шпанецов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom