Kolku vreme cekase otkako podade molba?Mu go pratile ukazot vo bitola vo konzulatot!
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 268406
Poveli
Kolku vreme cekase otkako podade molba?Mu go pratile ukazot vo bitola vo konzulatot!
Poveli
Nee moj neznam ja sum polozitelno i ziveam odma do bg ambasada vo sk koga ke dobiam ukaz ke im cuknam komsiski na vrataKolku vreme cekase otkako podade molba?
Deckovo sto dobil denes ukaz od fb grupata, na polozitelno e od kraj na januari .. Najverojatno i januari im e zavrsen dokolku gledame logika no i ne mora da znaci ..Mu go pratile ukazot vo bitola vo konzulatot!
Poveli
Bez negovo baranje da mu se prati ukazot go prakaat vo konzulat! I nee od januari sigurno nemal vreme koga go dobil koga mu se pratilo!Deckovo sto dobil denes ukaz od fb grupata, na polozitelno e od kraj na januari .. Najverojatno i januari im e zavrsen dokolku gledame logika no i ne mora da znaci ..
Toj nema pojma sto zbori kako koga nema ukazi od februariVika deka od februari bil na polozitelno
Jas bev 17 meseca zadolzitelna i 7 mislam finalna dok preku roditeliSmesno bas sega nad 18m se ceka zadolzitelno,a ukazi ako im tekne ima...
Jas bev samo 2.5 meseci finalna, a intervju noemvri 2018g cudno mi e epten preku pradedo sum toes LAZARIntervju 2018 veke vlegvam vo 5ti mesec Finalna i nie se bunime sme nemale administracija
Batka toj taka vika a ne izmisluvam jas ni pa znam , ako me laze mene togas i jas vas , jas samo spodeluvam infoBez negovo baranje da mu se prati ukazot go prakaat vo konzulat! I nee od januari sigurno nemal vreme koga go dobil koga mu se pratilo!
Toj nema pojma sto zbori kako koga nema ukazi od februari![]()
BATKA TOJ BIL NA INTERVJU VO KONZULAT I ZATOA MU E ISPRATENO TAMU .....Vtora rabota BRAVO POLOZITELNO KRAJ JANUARI 2020 POCETOK NA FEBRUARY 2020 ,A DEKEMVRI 2019 POLOZITELNO ....SLEDI NAREDNO.....Batka toj taka vika a ne izmisluvam jas ni pa znam , ako me laze mene togas i jas vas , jas samo spodeluvam info