- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.260
Сл*ци.Што дробите бе сл*ци? Почист пенал амин. Времето...дури и прерано свирна крај!
Хм, којзнае што би можело да биде.
Сл*ци.Што дробите бе сл*ци? Почист пенал амин. Времето...дури и прерано свирна крај!
Па да де, тоа пишав.Па нели кога победуваш а 'не играш' е шампионски?
Vo Bundes mislam, na kraj od prvo poluvreme.Јас само не можам да сфатам какво е тоа гледање вар после завршеток на натпреварот? Да, чист пенал беше ама ало, крај си свирел,толку е.
Се има вакво нешто случено кај некој друг тим у првите 5 лиги во европа?
Случено било.Јас само не можам да сфатам какво е тоа гледање вар после завршеток на натпреварот? Да, чист пенал беше ама ало, крај си свирел,толку е.
Се има вакво нешто случено кај некој друг тим у првите 5 лиги во европа?
Ова е пишано за да се издвојат попаметните како тебе.Сл*ци.
Хм, којзнае што би можело да биде.
Ајде сега, Брајтон славеа како ЛШ да освоиле, барем 2 минути се качуваа еден врз друг4. Имаше продолжение од 5 мин, Брајтон погоди во 94.30.
5. Некои други аргументи за да дозволи корнер во 97ма?
Е сега и ти, с*реш мн*гу.Ова е пишано за да се издвојат попаметните како тебе.
Над дното...така е, над Ливерпул бевме.Ве лажеа комунистите така за да ќутите против Глејзери дур е Ферги тука и ве држи над дното.
Одкако се унесе ВАР изменет е типо на судењето, не е како порано нели ако не судил пенал шо бил очигледан, неможе да врне како сга со ВАР и да га досуде. И у кошарката се дешавало после истечено време да досудат фаул или нешто друго и да шутират слободни или било шо. Да не га досудеше пенало ќе беа оштетени Јунајтед.Сфаќам и јас ама глупа ситуација е, се подудараат фудбалските овластувања на еден судија кога да свири крај и на луѓето од ВАР собата кои имаат моќ да направат override на одлука. Исто тоа и незгодна позиција за судијата тука беше што немаше ни две секунди од прекршокот до моментот кога свиреше крај, очигледно беше дека не го виде.
Растеглива работа е по краен свиреж. Може да е 4 секунди, може и 11 години. Бар за МанУ.
Бевте :*Над дното...така е, над Ливерпул бевме.
Па да, ама кога погаѓаш во 94:30, и 30 секунди да славиш до 95:00 пак треба да биди крај... Не па акција да ти остаат па и по акцијата корнер.Ајде сега, Брајтон славеа како ЛШ да освоиле, барем 2 минути се качуваа еден врз друг
Не ме сфаќај погрешно, требаше да биде пенал. Само глупа ситуација, свири крај на меч и после иде да глеа вар. Працилно е постапено што го дадоа пеналот, глуп е начинот како го досудија.Случено било.
Кажуваше и коментаторот баш за една случка при досудено крај на полувреме ги враќале играчите од соблекувална.
Инаку крајот го свирна баш по корнерот и нема време ВАР да разгледува во тој период.
Така да исправна е одлуката целосно.
Сега знам дека сте контра Јунајтед, ама бидете малку објективни...Без досуден пенал ќе бевме оштетен тим.