Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Проверувам , до која бројка се стигнати? ДАЈ БЕ БОЖЕ СПАСИ МЕ хахахахахаха
Уште се превземаат преписките,инаку указ 141/2020 беше за странци само.А указ 140/2020 се за наши.
Автоматски споено мислење:

Али нема уште околу твојот број ,поголемите преписки се опфатени сега за сега,но може до после и кај тебе да биде.
пред и до 13157/2018

Уште се превземаат преписките,инаку указ 141/2020 беше за странци само.А указ 140/2020 се за наши.
Автоматски споено мислење:

Али нема уште околу твојот број ,поголемите преписки се опфатени сега за сега,но може до после и кај тебе да биде.
пред и до 13157/2018

13898/2018 сум јас.

WOW.

Овие скроз шибаат со петта брзина!

Алееее Алееееееее
Ве раздрмааа и вас од Јануари и Фебруари хахахахахах

Па еве, нека кажат другите што имаат преписки пред мојата, а се положително јануари, дали се во последниов Указ.

3000 преписки, но не сите со исти документи, па кој знае што/кој/каде се има шмугнато или заглавено.

Па еве, нека кажат другите што имаат преписки пред мојата, а се положително јануари, дали се во последниов Указ.

3000 преписки, но не сите со исти документи, па кој знае што/кој/каде се има шмугнато или заглавено.
kolku i da ima razlicni dokumenti eve i zaglaveno da ima ipak mn e 3000 prepiski ama aj neka produzat vaka da teraat:) ne se zalime

Cekaj cekaj do 13000 se stignati ? Wow pa ja sum 17300 wtf [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izgleda jas sum jedini sto ne si go znae brojot na prepiskata :D
Кога си на задолжително ја пишува. Ако не си ја запаметил или запишал не ја знаеш. Ама тој месец што си бил на интервју, и сите што се околу тебе, ќе ја знаеш отприлика. Еве пример: преписката 3050 била на интервју на 22.02, а јас сум со број на преписка 3090 а бев на 26.02 на интервју. Сфаќаш?

kako so pisa alexia "Кога си на задолжително ја пишува " koj broj na prepiska si ne broj na molba

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom