- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
Интересно е дека да немаше воопшто ВСВ и да останеше на власт демократска Вајмарска Германија ден денес ќе имаше еден куп фолксдојчери во Ц.Европа, како и на Балканот. Ако не се лажам околу 20М фолксдојчери беа избркани од места каде што со векови живееле. Веројатно, знаејќи ја нивната работна етика Ц.Европа и Балканот денес би биле многу поразвиени места за живеење, а посебно ако се додадат и Еврејските заедници на истите простори, кои исто така биле големи.
Но, па од друга страна денешните Вардарски Македонци ќе беа Срби со говорна мана.
ЕДИТ: Ако некого го интересира алтернативна историја, а не му се чита книгата серијава The man in the high castle, која ја дискутиравме со Каљехон може да ви биде интересна:
Но, па од друга страна денешните Вардарски Македонци ќе беа Срби со говорна мана.
ЕДИТ: Ако некого го интересира алтернативна историја, а не му се чита книгата серијава The man in the high castle, која ја дискутиравме со Каљехон може да ви биде интересна:
The Man in the High Castle (2015) Online Sa Prevodom HD Besplatno
Gledaj Online The Man in the High Castle HD, Serija: The Man in the High Castle Sve Epizode Sa prevodom Online besplatno bez registracije serijeonline.net The Man in the High Castle Sve Sezone Online sa podnapisima The Man in the High Castle sa titlovima online ceo film HD besplatno...
serijeonline.net
Последно уредено: