Џ
Џонтра Волта
Гостин
Еднаш си грд, еднаш грда. Одлучи се што си, сите си имаме мани

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еднаш си грд, еднаш грда. Одлучи се што си, сите си имаме мани
Ќе ве молам еден по еден да пишувате и без тепачки.
Со 2-3ца, им зборев за Маркс, Фукујама... Не ме бива шала на странаСо кого си флертувала!?
Пробај со Жижек и Питерсон.Со 2-3ца, им зборев за Маркс, Фукујама... Не ме бива шала на страна
Што слики имаше поставено...чекич и срп?Со 2-3ца, им зборев за Маркс, Фукујама... Не ме бива шала на страна
Не, се гледа дека си олд скул, кока кола и снајпер. ПозШто слики имаше поставено...чекич и срп?
Езотерија е тоа више, ретко кој го интересираат работи што мене и тебе не интересираат. Ама и мене снајперот ми е проблем, ај кока кола асоцира на бело. И овде на форумов тешко дека ќе успееш....така ти е кога си толку тајанствена.Не, се гледа дека си олд скул, кока кола и снајпер. Поз
Ко се бие тај се воли.....или тоа умре со комунизмот....Оти ги тепам
Taa parola umre i se zakopa zaedno so drugarot maršal JB TitoКо се бие тај се воли.....или тоа умре со комунизмот....
Нема да успеам, иако личам на Шерон??Езотерија е тоа више, ретко кој го интересираат работи што мене и тебе не интересираат. Ама и мене снајперот ми е проблем, ај кока кола асоцира на бело. И овде на форумов тешко дека ќе успееш....така ти е кога си толку тајанствена.
Автоматски споено мислење:
Ко се бие тај се воли.....или тоа умре со комунизмот....
Успехот е релативна работа...ако гледаме со "убави" очи самото бркање на успехот е неуспех. Успехот е запишан во ѕвездите....ако пробаш да ги заобиколиш ќе станеш невидлива.Нема да успеам, иако личам на Шерон??