Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Да се надоврзам, не знам шо формација игра тотнем сеа, можно е 5-3-2 да проба, така ќе има логика за трансферите на Дохерти и Регуилон, и зашо бараат на пазарот уште еден шпиц
Повеќе ми иде на 3-4-3 со Сон, Кејн и Бејл напред. Дохерти и Регилон вингбекови. Напаѓач мора да земат затоа што немаат замена за Кејн, не смеат пак да си го дозволат тоа што се случи сезонава. Очекував после Бејл да не зимаат напаѓач. Интересно ако се спремни уште да инвестираат.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Со среќа да ви е Дест :D Барса мислам дека е уфрлена во муабетов колку да ви кренат цена, иначе Куман си кажа дека ростерот е тој што е и со него ќе ја почнат лигата. Нема буџет за трансфери, а нема ни пари од продадени играчи. Семедо особено спаѓа во оние кои се недопирливи според претседателот на клубот.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
@Донев
Земале позајмица од 175м фунти од банка за трансфери
Не верувам да се согласи Ингс да седи на клупа, нема логика, зашо би прифатил ваков трансфер кога лани беше еден од најдобрите шпиц играчи во ПЛ.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Кој глупости бе акнат?
Јас ти реплицирам во новава сезона или уште сме во 2019-2020?
Убаво ти пишаа, се рачунаат последните пет сезони, во моментов кога мериш курови, италијанската има подобар коефицент од германската.

Абе објективен пристап според тебе значи дека шпанската последниве 10 години е подобра од англиската.
Нема везе, престанав да мерам муда на лигите тука, бесцелно е.
Кој е фан на германски тим, нормално дека германската ќе е втора најдобра, кој е фан на Реал и Барса за него шпанската е најдобра а сите се сложуваме дека ПЛ е без конкуренција. Барем се надевам сите се сложуваме, ма да нема да ме чуди и да има некој што ќе тврди различно.
Oti Spanskata da ne bide podobra? Ocigledno povekje uspesi imaat na Evropsko nivo. Ili deka PL e najgledana, najmnogu lupaat za igraci i drugi ne sportski kriteriumi se presudni?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
Дали УТД ќе ги вратат парите што ги имаат земено од реклами и од продажба на дресови за Санчо ако не успеат да го донесат?
Она кога ќе си снимиш филм дека нешто е речено а не е, само за лајкчиња.

Од идеја до реализација фали мноогу.Во случајов фалат 120м.Ама пресмешно, секоја чест, само напред и поздрави по дома.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.315
Ne. TV pravata ne kazuva nisto za kvalitetot tuku kolku e sledena i kolku pari vagjaat so niv. Kvalitetot se gleda isklucitelno od sportski aspekt. UEFA listata meri sportski uspeh i dvete ligi se gore dolu isti.
Тв права за која е поинтересна, пошто има и еден таков сегмент у расправиве :)
Имаше едно време Примера е појака лига, а ПЛ е поинтересна за гледање. И така си беше, факт.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.133
Поени од реакции
19.534
Џабе му е на Тотенхем било каков трансфер ако Мурињо го остават на клупа. Едноставно човекот е веќе пропаднат, му помина мандатот.
Инаку Сон Кејн Бејл е одличен напад, ама пак ќе речам, со Мурињо џабе и Меси да го донесат.
Не знам со кој памет Покетино го испуштија за да го донесат Мурџо,најдебилен потег им беше тоа

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Џабе му е на Тотенхем било каков трансфер ако Мурињо го остават на клупа. Едноставно човекот е веќе пропаднат, му помина мандатот.
Инаку Сон Кејн Бејл е одличен напад, ама пак ќе речам, со Мурињо џабе и Меси да го донесат.
Не знам со кој памет Покетино го испуштија за да го донесат Мурџо,најдебилен потег им беше тоа
Ај што е пропаднат Моу. Назначувањето на Моу му беше последната надеж да се крени клубот според мене со кадар на играчи(6 години ист тим).
Да не беше "корона криза" мислам дека најдобрите фигури на Тото че заминеа во подобри клубови.
Ај вгодина.
Негде денес читав дека заминувањето на Покетино било ради доста недоразбирања во внатрешноста на клубот, плус Амазон. Не ради слабите резултати.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.687
Поени од реакции
8.321
Имал клаузула наредно лето Халанд :eek:
Ќе има тепачка.
Како тепачката за Санчо? Години ќе поминат додека Борусија сфати дека пазарот не е веќе тој, умре Барса случајот и тешко дека некогаш ќе се повтори!

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Како тепачката за Санчо? Години ќе поминат додека Борусија сфати дека пазарот не е веќе тој, умре Барса случајот и тешко дека некогаш ќе се повтори!
Борусиа не е Торино или Виола за да "сфати"...тие се финансиски стабилни и не му требаат да продаваат играчи...не сме повеќе 2014 година за да прајте ваков муабет...Дортмунд продаваат играчи само под голема цена или ако запнат самите играчи да заминат за поголема плата

Kajgana Shop

На врв Bottom