Белорусија

D

Deleted member 12196

Гостин
Човек кој поддржува апсење и фрлање луѓе како вреќа со компири во камион, само затоа што не се задоволни од власта, ти кажува за човекови вредности? Абе оди скриј се некаде..
Како прво јас никаде не реков дека поддржувам фрлање луѓе како вреќа со компири во камион, како второ ти ги губиш човековите вредности (ако си ги имал воопшто) постирајќи овде вештачки слики од Гоце и Че Гевара.
Не само да се скриеш некаде, треба порадикални мерки да преземеш кон самиот себе.

Член од
16 декември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
1.182
Белорусија е како мало мече кое без знаење на својата мајка сакаше малку да истражува.
На патот налета на волци кои го примамија малку за потоа да го растргнат ама овој пат на време се појави неговата мајка и исплашеното мече се врати безбедно и сега е ред неговата мајка онака мајчински со многу љубов но и грижа да го подискара малку.Тие 4 часа разговор вчера беа токму тоа,да не лута само зошто шумата е опасно место за мало мече.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
Како прво јас никаде не реков дека поддржувам фрлање луѓе како вреќа со компири во камион, како второ ти ги губиш човековите вредности (ако си ги имал воопшто) постирајќи овде вештачки слики од Гоце и Че Гевара.
Не само да се скриеш некаде, треба порадикални мерки да преземеш кон самиот себе.
Дечко, многу лично си ги сваќаш работите, олабај се малку. Ти кој си и од кај си земаш за право да толкуваш нечии човечки способности?? Реинкарнација на Феидрих Ниче :ROFLMAO:
Белорусија е како мало мече кое без знаење на својата мајка сакаше малку да истражува.
На патот налета на волци кои го примамија малку за потоа да го растргнат ама овој пат на време се појави неговата мајка и исплашеното мече се врати безбедно и сега е ред неговата мајка онака мајчински со многу љубов но и грижа да го подискара малку.Тие 4 часа разговор вчера беа токму тоа,да не лута само зошто шумата е опасно место за мало мече.
На крајот старата доодена мечка да не остани премногу гладна, оти премногу е слаба, и да не си го изеди мечето..А често тоа се случува...

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Можи вака? Мислам дека е прифатлив кандидат за сите засегнати страни.

1600171578023.png

D

Deleted member 12196

Гостин
Дечко, многу лично си ги сваќаш работите, олабај се малку. Ти кој си и од кај си земаш за право да толкуваш нечии човечки способности?? Реинкарнација на Феидрих Ниче :ROFLMAO:
Нема потреба јас да толкувам, ти самиот си ги покажуваш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.547
Поени од реакции
24.388
Секаде сум против неправди, дали било во САД дало во Сирија,Белорусија или Монголија.

Белорусија не е Северна Кореа ама нека го остават Лукашенко на добар пат се да станат.
Daj spodeli link kade sto se akas od zemja za drugite nepravdini niz svetot posto neli ti si za pravda za site.
P. S ne vidov deka imas otvoreno tema za Severna Koreja. Ili Irak, Sirija, Liban, Crna Gora, Kosovo, S. Arabija, OAE.......jbg mnogu gi ima. Daj da ja rasteretime temata za Belorusija a voedno i da go prosirime frontot protiv tiranijata. Ete ako tolku te boli ke gi izostavime Germanija, Francija, SAD i ostanatite zapadni demokratii posto tamu koga gi frlaat i gi vleckaat kako vrekji toa e za nivno arno.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
Нема потреба јас да толкувам, ти самиот си ги покажуваш.
Daj spodeli link kade sto se akas od zemja za drugite nepravdini niz svetot posto neli ti si za pravda za site.
P. S ne vidov deka imas otvoreno tema za Severna Koreja. Ili Irak, Sirija, Liban, Crna Gora, Kosovo, S. Arabija, OAE.......jbg mnogu gi ima. Daj da ja rasteretime temata za Belorusija a voedno i da go prosirime frontot protiv tiranijata. Ete ako tolku te boli ke gi izostavime Germanija, Francija, SAD i ostanatite zapadni demokratii posto tamu koga gi frlaat i gi vleckaat kako vrekji toa e za nivno arno.
Да споделам линк? Што си ти? Судија? Мое право е кај да пишвам, и за што да пишувам, а ти како хардкор лукашенкољубец знам дека ти смета ако се пишува против твојот бркат идол..

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.547
Поени од реакции
24.388
Да споделам линк? Што си ти? Судија? Мое право е кај да пишвам, и за што да пишувам, а ти како хардкор лукашенкољубец знам дека ти смета ако се пишува против твојот бркат идол..
Povekje e prasanje tuka sto si Ti. Jas bi rekol vo najmala raka licemer, a ako ja tegnime nedozrean sarenolik kurton. Ama ete mozi gresam taka da poveli i prikazi ni ja taa tvoja sesrdna borba protiv nepravdata i tiranijata od kade i da doagja :toe:.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
Povekje e prasanje tuka sto si Ti. Jas bi rekol vo najmala raka licemer, a ako ja tegnime nedozrean sarenolik kurton. Ama ete mozi gresam taka da poveli i prikazi ni ja taa tvoja sesrdna borba protiv nepravdata i tiranijata od kade i da doagja :toe:.
Кој си ти па тебе да ти се докажувам??Битен ми си ко што ми е битен снегот на Тибет.

Партиско пионче, кое потешко нема во животот кренато од пантолоните кога ги крева после мочање, па зел се расфрла со квалификации кој каков бил, неизживеан боту.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.547
Поени од реакции
24.388
Кој си ти па тебе да ти се докажувам??Битен ми си ко што ми е битен снегот на Тибет.

Партиско пионче, кое потешко нема во животот кренато од пантолоните кога ги крева после мочање, па зел се расфрла со квалификации кој каков бил, неизживеан боту.
I ti ni si mnogu biten sarenoliko kurtonce.
Ok so mene zavrsi, drugite ako imaat zelba da ti gi lecat tvoite sareni frustracii slobodno neka prodolzat da ti repliciraat mada jas bi gi sovetuval da ne se zamaraat mnogu pa namesto tuka mozebi problemite ke si gi resavas vo nekoja institucija koja e specijalizirana za toa.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
I ti ni si mnogu biten sarenoliko kurtonce.
Ok so mene zavrsi, drugite ako imaat zelba da ti gi lecat tvoite sareni frustracii slobodno neka prodolzat da ti repliciraat mada jas bi gi sovetuval da ne se zamaraat mnogu pa namesto tuka mozebi problemite ke si gi resavas vo nekoja institucija koja e specijalizirana za toa.
Тастерче, со смисла за хумор ала Војче Китановски. Те сфаќам ти си напатено дете...Форумов ти е единствен контакт со надворешниот свет (ако не го сфаќаме надворешен свет: штабот, автобусите и нишајвратаземајплата работата), така да терај си го филмот.
Рече кукумјавче кој се растревожи на првиот поостар одговор!

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
Mozete da im se fatete na belorusite i na lukasenko ovie tuka sho serat i navivaat za nato i sad. Samo umobolen ne gleda kakvo zlo e toa. Lukasenko ke si vladee i ponatamu ke crknat sorosoidite tuka na temata ama toa e ke si puknat hahah. Narodot si zivee zivot i si go izbral nego da gi vodi vie debatirajte si tuka kako jagninja. Nisto nema da se promeni. A ovie sho reagiraat reagiraat taka ovdr na temata zatoa sho bile u sarenata znaat kako e d protestiras zatoa sho si platen i ti isprale mozok ama sega ebeni nesto s cuvstvuvaat. Epa isto e i tamu i vo ukraina protesti platenici koi ke si zavrsat u zatvor dudlinja.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
онтопик: Инаку чичко Путин вчера, на Лукашенко му рекол дека, ако по некоја случајност, го турнат од власт со протестите, тој ќе ја признае новата власт, и со нив ќе соработува...What a time to be alive....

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.519
Поени од реакции
43.442
онтопик: Инаку чичко Путин вчера, на Лукашенко му рекол дека, ако по некоја случајност, го турнат од власт со протестите, тој ќе ја признае новата власт, и со нив ќе соработува...What a time to be alive....
ти беше таму па слушна? Или вашите лубриканцки медиуми тоа пренесоа

Kajgana Shop

На врв Bottom