- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.520
- Поени од реакции
- 43.442
класичен лубрикантски спин, отвори википедија врска нема ова што си го постирал
Покушава да ја дискредитира википедија ради неповолните податоци, само што ова не е историја па да ја толкува кој како сака, туку долгогодишни студии со точно определени извори... Релевантноста на овие истражувања е неспорна, исто ко да гледаш статистика за лига на шампиони на Википедија... а уствари, он самиот се дискредитира, во хистерични обиди да биде во правокласичен лубрикантски спин, отвори википедија врска нема ова што си го постирал
Озбилен ли си бе човек.А од друга страна СНН и ББЦ не ти се![]()
само ја докажа мојата поента... дека не ти се важни фактите, туку агендата..
класичен лубрикантски спин, отвори википедија врска нема ова што си го постирал
Во ред. Ме фативте жив. Морам да признаам.Покушава да ја дискредитира википедија ради неповолните податоци, само што ова не е историја па да ја толкува кој како сака, туку долгогодишни студии со точно определени извори... Релевантноста на овие истражувања е неспорна, исто ко да гледаш статистика за лига на шампиони на Википедија... а уствари, он самиот се дискредитира, во хистерични обиди да биде во право
Човековата суета е заебана работа...
ГаѓајОзбилен ли си бе човек.![]()
Линк барам, линк.
Ете на сликата го има линкот.Линк барам, линк.
Не продавај ми магла.
Што сега, пробуваш да ни увалиш демек сме присталици на теории на заговор ???Во ред. Ме фативте жив. Морам да признаам.
Добив од дип стејт 10.000 евра да ги убедам јамајка, Ron Burgundy и уште 2-3 заклети непријатели на дипстејт, дека во Белорусија не се живеј убаво и затоа протестираат секоја недела. Ми ветија уште 20.000 ако ве убедам..
Гаѓај![]()
Само спама, за да поминат линковите што ги пуштив побрзо, али јас пак ќе ги репостирамЛинк барам, линк.
Не продавај ми магла.
Не бе, не сте присталици на теории на заговор, напротив. Вие само верувате дека Белорусија е подобра за живот од Франција и Германија, и дека Белорусија е земја која напредува со својот демократски вожд кој 25 години е на власт во земјата, и на кој политички идол му е комрад Сталин. И кој дословно ја употребува познатата изрека на неговиот идол „Не е важно кој како гласал, важно е кој ги број гласојте“...Што сега, пробуваш да ни увалиш демек сме присталици на теории на заговор ???
Не бе чоек, не мислам дека од некој си добил пари, да си добил беше подобра опција за тебе, вака се брукаш за ич ништо.![]()
Ај тебе можам да те разберам, пошто е комунизам таму, а ти си алергичен на комуниститеАма отиде у ирелевантно дискусијава...
Комунистичка е Белорусија? Баш мислам дека не е...Ај тебе можам да те разберам, пошто е комунизам таму, а ти си алергичен на комунистите
Ама неможам комуњарава форумска да ја разберам зошто се бунат против комунизмов![]()
Плачко од епски размери си, неможеш да го прифатиш фактот дека Белорусија е солидно место за живеење, дека нема одлив на млади луѓе и сл...Не бе, не сте присталици на теории на заговор, напротив. Вие само верувате дека Белорусија е подобра за живот од Франција и Германија, и дека Белорусија е земја која напредува со својот демократски вожд кој 25 години е на власт во земјата, и на кој политички идол му е комрад Сталин. И кој дословно ја употребува познатата изрека на неговиот идол „Не е важно кој како гласал, важно е кој ги број гласојте“...
На што го темелиш тоа мислење, дај просфетли не, може нешто пропуштам ...Комунистичка е Белорусија? Баш мислам дека не е...
Политиката е таква бе другар, апстрактна, не е како берзата...Јас пишав дека немало ок избори во Белорусија овде муабет за црнци во Алабама, политика во Боливија, цени на станови во Белгија, жолти елеци, Гоце Делчев, дип стајт и Хари Кисинџер итн
Генерално има елементи на социјализам во економијата но повеќе етатизам е од комунизам со национални елементи...што би се рекло работнички националсоцијализам. Далеку е Белорусија од комунистичка земја. Приватна сопственост има многу, има слободна валута, странски инвестиции има итн. Но не е битно тоа...не пишав ништо за економијата и политичката идеологија на Брко ако воопшто ја има. Спомнав за избори само дека местел и за тоа му се фатиле и со право.Плачко од епски размери си, неможеш да го прифатиш фактот дека Белорусија е солидно место за живеење, дека нема одлив на млади луѓе и сл...
Автоматски споено мислење:
На што го темелиш тоа мислење, дај просфетли не, може нешто пропуштам ...
Не ти цитирав тебе конкретно повеќе ми беше поентата дека муабетов е whataboutism чист кај многу фанови на Брко.Политиката е таква бе другар, апстрактна, не е како берзата...
Иначе Црнци тука ми се чини никој не спомна, а за становите во Белгија ме праша чоекот фино лепо да објаснам...
И Хенри Кисинџер ми се чини никој не го спомна, а дип стејт некој 200 пати го спомна овој кикојуве![]()