Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
И ја нејќам да го глеам Џејсон Момоа секој ден па не ти коментирам.

Не е пост ова моево ко твоите мемоари, слики се. Не можам да се одлучам бе, боље у еден пост него секој ден да спамам. Вака на секои 2-3 месеца ќе си ги кажувам желбите.

И не замарај со Џејсон Момоа и момци слични нему... секој ден.
И не замарај на секој пост на секој член да му кажуваш што да праи.
И не замарај да мериш кој што ти рекол па и ти да му вратиш одма.
И не замарај општо.
И не замарај секако.
И не замарај.
... ај иди собери ги лајковите и постирај за колку време што си добил ионака за тоа си се вратил повторно на форумов!

... ај иди собери ги лајковите и постирај за колку време што си добил ионака за тоа си се вратил повторно на форумов!
Имаш право, највеќе ми е криво што го избришав претходниот акаунт, до сеа сигурно ќе имав над 100 илјади. Ама и вака добро ми оди, мораш да признаеш.
Ставај ми лајкови и ти плис, помогни ми.

Постои жена шо не му е секс желба Момоа ? Најверојатно само јас :D
Ќе ме направат педер, ама баш ме интересираше кого би ставила ти.

Ќе ме направат педер, ама баш ме интересираше кого би ставила ти.
Пример :pipi:

За тие шо ја гледаа серијата Ел Профе во поинакво светло :sekcza: додуша рака на срце мене и како нерд ми беше секси, кол ми крејзи :)1600086129765.jpg

Ауууф... :pov:Па кај се заебав уште слики на гугл да и гледам, у фацата е ко вонземјанин, анорексична, башка јас имам поголеми цицки од нејзе.

Уште еднаш... :pov:
Хахаха,flop.

Пример :pipi:

За тие шо ја гледаа серијата Ел Профе во поинакво светло :sekcza: додуша рака на срце мене и како нерд ми беше секси, кол ми крејзи :)Прегледај го приврзокот 266373
Извини што те терав да се мачиш, а си постирала скоро слики....се си мислев некој фудбалер ќе биде.

7707229718_1f4b9eae85_z.jpg

triin-narva-cafa3fa5-6a6f-4af4-862f-8f1ecbf0441-resize-750.jpeg

Да и врзам очи на слепо да ми игра....а професоре?
И ти си по шахот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom