Vartolu
makoto 誠 chu 忠義
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.375
- Поени од реакции
- 6.061
Класичен шабан. Нема аргументи,па почнува да вреѓа, го фаќа паника. Цел живот потешко од лажица за супа нема кренато, на човек му вика лигле...ој животе скоте...Научи се да пишуваш кирилица фејк тастер патриото....Ne tuku ti si bolen i takvite kako tebe koj ja menuvase vlasta nas be ligle. Koj e soros koj se sarenite idiote severdzanski. Koj vojuva vo sirija koj vojuvasr vo libija irak avganistan. Zlostornistickata politika na sad be ligle. Mi navivas za obama i klintonovite dinosaurusi. Propadnat si vo dusa bre.
Автоматски споено мислење:
Бате ако немаш хелекс, да побарам некаде?! Ќе те опушти, ептен си ми напнат не дај Боже на нервно ќе завршиш..Многу ми си вознемирен, којзнае колку си го папал во средно па си ваков маж тастерски, а во живо поглед впатики..Ај одмори малку..I ovoj sad ambasada kale ljubimecot sho mi izreagiral na objavata go pozdravuvam. Navivajte i ponatamu za destruktivna zlostornicka politika. Jas ne znam ti sho cutas sig od cnn vadis info pa tolku ti e svesta poremetena. Ubava dudlarska vecer da imate sorosoidi.
Последно уредено: