Белорусија

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
Ne tuku ti si bolen i takvite kako tebe koj ja menuvase vlasta nas be ligle. Koj e soros koj se sarenite idiote severdzanski. Koj vojuva vo sirija koj vojuvasr vo libija irak avganistan. Zlostornistickata politika na sad be ligle. Mi navivas za obama i klintonovite dinosaurusi. Propadnat si vo dusa bre.
Класичен шабан. Нема аргументи,па почнува да вреѓа, го фаќа паника. Цел живот потешко од лажица за супа нема кренато, на човек му вика лигле...ој животе скоте...Научи се да пишуваш кирилица фејк тастер патриото....
Автоматски споено мислење:

I ovoj sad ambasada kale ljubimecot sho mi izreagiral na objavata go pozdravuvam. Navivajte i ponatamu za destruktivna zlostornicka politika. Jas ne znam ti sho cutas sig od cnn vadis info pa tolku ti e svesta poremetena. Ubava dudlarska vecer da imate sorosoidi.
Бате ако немаш хелекс, да побарам некаде?! Ќе те опушти, ептен си ми напнат не дај Боже на нервно ќе завршиш..Многу ми си вознемирен, којзнае колку си го папал во средно па си ваков маж тастерски, а во живо поглед впатики..Ај одмори малку..

Последно уредено:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
Ај ај Путин сега пали Ладата и иде наваму. Ќе видат тие...
Ако го чекаат со лада да дојди, ќе дочекаат...Ќе прегрее на првиот превој...Ќе треба со Фолксваген да го бараме:):):)

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
Вајда од Украина.
За тебе се можеби клозетарии ама државите се напредни секоја во своја сфера. Ако за тебе дефиниција за божја земја е Брисел и Германија онда не си во тек со времето. Подобро ќе живеам во Белорусија без МегДоналдс. Ама толку сте во тек со времете изгледа.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.520
Поени од реакции
23.602
За тебе се можеби клозетарии ама државите се напредни секоја во своја сфера. Ако за тебе дефиниција за божја земја е Брисел и Германија онда не си во тек со времето. Подобро ќе живеам во Белорусија без МегДоналдс. Ама толку сте во тек со времете изгледа.
???

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.061
Онтопик: Според провладини медиуми денешниот протест минимум 100.000 луѓе...400 уапсени...

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Од кај ли се доселуваат во Белорусија, ептен ме интересира?

Ваљда од Казахстан, Узбекистан, Монголија и други екс-советски клозетарии.
Не е прашањето тука од кај се доселуваат во Белорусија(не се одселуваат), туку каде и зошто се селат од Полска и Балтичките земји и други сегашни ЕУ клозетарии...
Автоматски споено мислење:

Онтопик: Според провладини медиуми денешниот пеотест минимум 100.000 луѓе...400 уапсени...
Браво, се држи според стандардите на Меркелка и Макрон

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Неможеш да стигнеш до Белорусија нема авион од Скопје :coffee:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Кои тоа земји се напредни? Не мислеше ваљда на истите на кои целеше другиот член т.е. Казакстан и уште 4-те земји кои завршуваат на -стан од бивш СССР? :coffee:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Кои тоа земји се напредни? Не мислеше ваљда на истите на кои целеше другиот член т.е. Казакстан и уште 4-те земји кои завршуваат на -стан од бивш СССР? :coffee:
А од кој стан се на пример имигрантите во ЕУ?

Да кажеш како аргумент дека имигрантите во Белорусија биле од стан држави, ти е глупост пар екселанс...

Последно уредено:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Темава е Белорусија. Не знам што и се запна толку на Меркел... :)
Таа се буни за демократијата во Белорусија и очигледно Лукашенко почна да ги следи нејзините методи...

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
А од кој стан се на пример имигрантите во ЕУ?

Да кажеш како аргумент дека имигрантите во Белорусија биле од стан држави, тие е глупост пар екселанс...
Нешто слабо има од Македонистан кај брко... Пак одат кај Злобните Макрон и Меркел или во дип стејт мочуриштето.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Нешто слабо има од Македонистан кај брко... Пак одат кај Злобните Макрон и Меркел или во дип стејт мочуриштето.
Да да, во право си тука... Ние очигледно го следиме примерот на Балтичките земји и Полска...

Kajgana Shop

На врв Bottom