Не знам како го начекав редитов пред месец дена, ми се отвори еден цел нов свет... страшно е колкав е порастот на нешта кои зимаат HRT.Види го ти него што сурфал....![]()
А и резултативе се страшни...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам како го начекав редитов пред месец дена, ми се отвори еден цел нов свет... страшно е колкав е порастот на нешта кои зимаат HRT.Види го ти него што сурфал....![]()
Немаш хомосексуалец бре друже. ЗА што се дискутира. Педери постојат. Не ќе седам тука на форум да читам теми за педерлук кога и онака ни е уништено она морално нешто што не спојуваше машко и женско како што било и мора пак да биде. Не ќе седам и ќе ги оправдувам. Па геј им смислиа како назив за да не звучи педер полошо. Па сега коментари одсекогаш постоело па вака па онака освестете се.Педер е карактерна особина. Педер може да биде секој без разлика на пол или сексуална ориентација.
Чист пример за педер е ако имаш пријател кој ти вреска дека ти е најдобар другар и одеднаш му признаваш дека си Хомосексуалец (или друга нација или вера) и он ти вика ,,не си ми веќе другар уопште", а ти си бил секогаш тука за него кога и да му требало помош за било што.
Имаш Хомосексуалец бре друже. ЗА хомосексуалност се дискутира, читај насловот на темата.Немаш хомосексуалец бре друже. ЗА што се дискутира. Педери постојат. Не ќе седам тука на форум да читам теми за педерлук кога и онака ни е уништено она морално нешто што не спојуваше машко и женско како што било и мора пак да биде. Не ќе седам и ќе ги оправдувам. Па геј им смислиа како назив за да не звучи педер полошо. Па сега коментари одсекогаш постоело па вака па онака освестете се.
Да не е во депресија!?
Зашто во депресија ?Да не е во депресија!?
Не знам, многу ми е блед, ко бел ден да не видел...тоа башка што има жолти очи, не знам што е со тоа.Зашто во депресија ?
Таков беше од секад, блед. Има доста експерименти правено врз сам себе затоа очите му се такви. Во Наруто и Боруто немаш ниту еден карактер што е претставен како луѓето од реалноста така да.Не знам, многу ми е блед, ко бел ден да не видел...тоа башка што има жолти очи, не знам што е со тоа.
Инаку браво, и анимето се расипа...
Значи во превод отишол со паметот...Таков беше од секад, блед. Има доста експерименти правено врз сам себе затоа очите му се такви. Во Наруто и Боруто немаш ниту еден карактер што е претставен како луѓето од реалноста така да.
Анимето се расипа ради тупење со непотребни епизоди.
Да ти објаснам бидејќи изгледа не си запознает со анимето.Значи во превод отишол со паметот...
Види другар имаш факти. Никој не може да тврди дека има 5 год, кога има 50, а самиот мисли и смета дека има 5. Никој не може да смета дека е висок 185, а тој е висок метар и желба да порасне. Никој не може да тврди дека е црнец, а тој бел ко снег.* Никој не може да рече дека е роден во Германија, а фактички е роден во Македонија.** Има одредени факти кои не се менуваат. Ти можеш да мислиш дека си пророк, Бог, па и да тврдиш дека вршиш одредена професија, а реалноста е многу спротивна. Твоите лични перцепции за твојот пол (ако сметаш дека си женско, не тврдам ништо, карикирам), не се факти и не можат се сметаат за факти затоа што и тука настанува правен проблем. Кога тој ќе се смета за жена:кога ќе се смета себе за жена, кога ќе земе хормонална, а нема да го смени полот или кога сето тоа плус промената на полот? На крајот на денот ако седнеш додека мочаш (повторно не мислам директно на тебе, зборам во етер) не си жена.
Ништо ова не се однесува директно на тебе, само непосредноста ја земав како фактор.
*И за тврдењето. Ти можеш да мислиш и сметаш сѐ, ама проблемот настанува кога твоите погледи се судираат со општеството и правото. За одредени професии се бара одредена висина, на пример, а некогаш и пол.
**Ако смета дека има факти, може да покрене спор, ама сопственото мислење не е факт. И за ова има полемики, ама не е предмет сега на темава.
Како мислиш дека немаш осет за полова припадност? Јас знам дека шараш со очите уште кога ја видов сликата со задникот на Аце...Он сам никад не покажуваше ни дека има осет за било каква полова припадност (нешто како мене во моментов). Исто како што никад не покажуваше ни дека поседува нагон за секс (веројатно беше асексуалец).
Добар задник има, да си ибе векотКако мислиш дека немаш осет за полова припадност? Јас знам дека шараш со очите уште кога ја видов сликата со задникот на Аце...![]()
Реинкарнацијата не е факт. Ти се базираш на претпоставка. Да претпоставиме дека има рај и пекол, не се враќаш назад нели? Да, Иан Стивенсон пишувал, ама неговите приказни не се фактички потврдени.Добар задник има, да си ибе векот
Зборувам за внатрешно, ајде да се изразам, во душата. Надворешно, т.е. физички сум свесен дека сум машко секако.
Да претпоставиме дека постои реинкарнација, дека јас сега умирам и дека се реинкарнирам како женско, но се сеќавам на се од овој претходен животен век. Тоа што сум била претходно во машко физичко тело само по себе нема да ми игра никаква улога, на пр., кога ќе ме плеска некој. Или еве ако се реинкарнирам на друга планета каде што жителите се, да речеме, Безполни и се размножуваат на истиот начин. Исто тоа само по себе не би требало да ми игра никаква улога со тоа што во претходниот животен век сум бил машко. Карактерот си е карактер. Што имаш меѓу нозе е сосема небитно
Го отворив редитов и стварно има некои доста добри "цури".Леле, ќе налеташ на нешто вакво, ќе ти се ебе мамата... што нè чека во иднина Божееее
Прегледај го приврзокот 265289