Влада на Македонија

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.193
Се знаеше од почетокот дека оваа влада ќе биди таргикомедија, од она што Зоки и неговите го највуваат како реформи и како проекти еден нема да се реалзират, тие едвај се договрија за едни обични комисии во собрание кој ќе ги води не па за нешто покрупно, за жал пак ние обичните смртници ќе го папаме..

Заев а зине веднаш лаже.

Нека ми простат Ромите, но премиерот Заев лаже како некоја циганштија. Полош е од најголемите Цигани кога е во прашање лажењето, шампион во лажење.

Човекот е подготвен се и секого да жртвува, само да е премиер, па и нека е фиктивен премиер.
Се знае без одобрувања и согласност од Артан Груби и од ДУИ за многу работи, фиктивниот премиер Заев нема да смее да носи никакви одлуки.
Ама битно ликот е премиер.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.677
Поени од реакции
4.382
Една од работите за кои ми е највеќе криво е што го задржаа Груби кога стана да се тепа со Грујо во Собрание кога овој му се качи на Талат и се забутаа со главите. Дали Грујо на дело ќе ги покажеше боксерските вештини? Дали Груби ќе одеше до крај или ќе застанеше ако го пуштеа од срам да не изеде ќотек од човек со криви нозе? Дали тоа ќе прераснеше у масовна Вмро-Дуи тепачка? Дали Илија Димовски и Милошоски ќе се кубеа со Теута Арифи или само ќе вриштеа од страна? :icon_lol:

Munze

Dr. Oetker
Член од
21 јули 2020
Мислења
203
Поени од реакции
195
dosaden si ko ubod od komarec.
Muvite se podosadni od komarecot. Ama se i glupavi. Ama ima i nesto poglupo pa od niv toa si ti. Vo koja drzava zivees. Smenete go naslovot krivicno e. Neli veke e zakon ustav smenet. Sho mi izigravas ligle tuka. RM ne postoi eve pobaraj da vidam dali ke najdes.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Една од работите за кои ми е највеќе криво е што го задржаа Груби кога стана да се тепа со Грујо во Собрание кога овој му се качи на Талат и се забутаа со главите. Дали Грујо на дело ќе ги покажеше боксерските вештини? Дали Груби ќе одеше до крај или ќе застанеше ако го пуштеа од срам да не изеде ќотек од човек со криви нозе? Дали тоа ќе прераснеше у масовна Вмро-Дуи тепачка? Дали Илија Димовски и Милошоски ќе се кубеа со Теута Арифи или само ќе вриштеа од страна? :icon_lol:
Каде го имаш видено тоа кога станува Груби?

Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
Заев а зине веднаш лаже.

Нека ми простат Ромите, но премиерот Заев лаже како некоја циганштија. Полош е од најголемите Цигани кога е во прашање лажењето, шампион во лажење.

Човекот е подготвен се и секого да жртвува, само да е премиер, па и нека е фиктивен премиер.
Се знае без одобрувања и согласност од Артан Груби и од ДУИ за многу работи, фиктивниот премиер Заев нема да смее да носи никакви одлуки.
Ама битно ликот е премиер.
Не лаже, туку е многу дволичен, не е човек од доверба, Грујо беше Полат за него

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.677
Поени од реакции
4.382
Каде го имаш видено тоа кога станува Груби?
Имаше видеа тогаш, кај што им се местата за седење беше у фазон „пуштете ме ќе го згазам“ и се тегнеше со тие што се обидуваа да го задржат.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Имаше видеа тогаш, кај што им се местата за седење беше у фазон „пуштете ме ќе го згазам“ и се тегнеше со тие што се обидуваа да го задржат.
Не сум го видел тоа никаде, пушти ако ти текне на некое. Тоа беше и онака престава на Грујо за крај на кариерата, кај смее Груби да си дозволи да го удри него.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.029
Замислете само како се однесува со обичните вработени Македонци по тие институции, кога на Рашковски му удрил шамар. Мислам дека у рудник би прифатил да работам него ли да му готвам или отварам врати на овој.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што посакуваш, тоа ќе си пречекаш. Секој ден некој различен од нив нека ги крева на клоци, што би рекле децава, нека се дешава нешто.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.051
Поени од реакции
51.391
Треба сега Драги да му бара ферка позади Влада на тревникот што гледа на Жабар.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom