Odličan!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odličan!
Duplex IPTVDa dodam jos koji IPTV Win player, meni dobar "IP-TV Player", zatim "IPTV Smarters Player" i "IPTV Smarters"
On moderator zato je jadna ova stranica...ma sta ga pitas vidis da je neka.....Zna li neko u cemu je fora moderatora
Marko Cepenkov
nisam zaista u toku bio sam odsutan neko vreme
deli ove zip fajlove a kad ga covek pita lepo za sifru on ne odgovara nista ???
ако тебе не ти давам пасфорд..не значи дека сите не добиваат!!!Zna li neko u cemu je fora moderatora
Marko Cepenkov
nisam zaista u toku bio sam odsutan neko vreme
deli ove zip fajlove a kad ga covek pita lepo za sifru on ne odgovara nista ???
ако,,активираш...дуплекс,на 10 уреди,,,сите треба да ги активираш,преку еден ист уред....pozdrav .. imam edno prasanje kako moze dase plati duplexiptv aplikaciata tamu pisuva gift code sakam da znam kakov gift code bara sto treba da napravam daja uplatam blagodaram unapred ....pomossssss
ти нешто ,ме прозиваш??On moderator zato je jadna ova stranica...ma sta ga pitas vidis da je neka.....![]()
малку,,,,,или со закаснување.....увиде,дека неси бил некогаш во правоMarko Cepenkov
Pa dobro druze svi smo nekad nesto pogresili i napravili sranje, meni namera nije bila nista da unistavam vec da ljudi imaju gledati sta.
Delio sam i javno i privatno kako se stizalo i moglo.
jbg desava se
Ti kad se predomislis ja sam tu pa nekad se i mene seti.
Nece niko unistavati nista,
treba se nesto i gledati
a ne moze samo za mene dasi aktiviram li zosto aplikacijata nee tarajna neli zavrsuva ili mora 10 dusi da aktiviram ne moze za sam ....споено
не знам кај не бев јасен...a ne moze samo za mene dasi aktiviram li zosto aplikacijata nee tarajna neli zavrsuva ili mora 10 dusi da aktiviram ne moze za sam ....
vi blagodaram od srce fala vi mnogu za pomosta poz..не знам кај не бев јасен...
сепак ти праша за гиф кодовите,,
јас одговорив ,како се добиваат
инаку за себе си активираш,нормално.....оставаш празно,кај гиф кодот,,,избираш 6 или 12 месеци,,,
и одиш на наплата
и плаќаш...преку картица,,зависи каде си инсталирал,,,ореку Google Play или МIcrosoft Store