Skylake
proseCUTE
- Член од
- 7 јули 2016
- Мислења
- 1.078
- Поени од реакции
- 1.712
Голф 2 ептен е старо тоа, може да е гољф катр.Во пакет со неа оди и мерцедес 190 или гољф 2ка + големо фамилија од 5-6 брача да ти се најдат за дрва цепење.
Голф 2 ептен е старо тоа, може да е гољф катр.Во пакет со неа оди и мерцедес 190 или гољф 2ка + големо фамилија од 5-6 брача да ти се најдат за дрва цепење.
Гољф катр је за до чајџилница, правата машина што се наследува е гољф 2, тоа е недвижностГолф 2 ептен е старо тоа, може да е гољф катр.
Baba ti da ne bila clen na Ku Klux Klan? zosto taka zvuci spored toa so go kazuvas, super babicka racisticka wtfКако мал, кога одев низ дома распашан, баба ми ми викаше да сум се спастрел, да не сум шетал како торбеш. Ја прашувам шо е тоа торбеш, ми вика тоа се бабе одродени, потурчени, предавници... на дедо ти чичко, твој прадедо, гробот не му се знае оти не се турчел, ама овие смениле вера и за нив веќе ништо не е свето. Ја прашувам каква врска има тоа со тоа тоа дека не сум опашан, ми врати дека готови биле питите и толку беше.
Сега, кога размислувам, мислам дека симболиката е, веројатно, у тоа дека торбешите (тука би требало да спаѓаат и бошњаците) се размафтани, раскурчени, арогантни и „распашани“ затоа шо нивниот scarlet letter е уствари турски кур. Не можат да си дозволат да прифатат дека биле негов природен, жив лубрикант и затоа одат во екстрема. Стануваат пародија во нивниот стокхолмски синдром. Најдолгите бради се нивни. Најголемите муслимани на балканов се бошњаци и торбеши. Најистакнатиот исламски фундаментализам излегува од нивните дувла. Они се најјаки заебанти и најистурени на фронтот против кафирите. Такви цели, со турски кур на чело.
Дали си спремен ти да се фрлиш од девети?И за тоа ќе направиме чаре. Само ти да си печалиш тамо во Мекдоналс, треба да не убедиш дека си достоен зет. Ама има еден предуслов, за да земеш сод тие со шамии, треба да ја примиш исламската вера. Дали си спремен да го сториш тоа?
Да, тој што не дозволувал Турците да му сменат вера, гарант бил нацист и расист. Каква е таа неинклузивност од страна на рајата у турско?Baba ti da ne bila clen na Ku Klux Klan? zosto taka zvuci spored toa so go kazuvas, super babicka racisticka wtf
Мислам дека не го свати човекот..Дали си спремен ти да се фрлиш од девети?
Автоматски споено мислење:
Да, тој што не дозволувал Турците да му сменат вера, гарант бил нацист и расист. Каква е таа неинклузивност од страна на рајата у турско?
А па тие (комити, ајдуци и сл.) кои се дигнале да се борат против силувањето, мачењето, палењето цркви и нивното претворање во џамии, грабањето девојки и деца и се друго... Тие веројатно на суд за воени злосторства би требало да се пратат. Нели?
Како тоа не дозволуваат да им сменат вера?
Како тоа се спротиставуваат на мачењето и исламскиот терор?
срамота
мислам дека ни ти ни он не ја сфаќате бабатаМислам дека не го свати човекот..
Не оди во 18 век.
За баба му збори. Ти текнува? Таа не ги сака торбешите. Што се криви сиротите торбеши, што некој пред 300 години променил вера. Јасно ти е сега?
Бабата му била мераклика , па некој торбеш ја разочарал. Лично искуство, потоа се рефлекира на форум. Сигурно и бабата би пишала, како некој тука.мислам дека ни ти ни он не ја сфаќате бабата
Дали е расистички да му викаш некому трчаш како црнец после кражба?Мислам дека не го свати човекот..
Не оди во 18 век.
За баба му збори. Ти текнува? Таа не ги сака торбешите. Што се криви сиротите торбеши, што некој пред 300 години променил вера. Јасно ти е сега?
Lost in translation е овој. Ама сака да биде замислената оска на Земјата.Дали е расистички да му викаш некому трчаш како црнец после кражба?
Многу еднодимензионално, бабинодеветински, анти емпирија гледање на социо-културни и историски процеси. Исто како @Sussaro што нејќе 25+ момички (не дека тие го сакаат него.)Како мал, кога одев низ дома распашан, баба ми ми викаше да сум се спастрел, да не сум шетал како торбеш. Ја прашувам шо е тоа торбеш, ми вика тоа се бабе одродени, потурчени, предавници... на дедо ти чичко, твој прадедо, гробот не му се знае оти не се турчел, ама овие смениле вера и за нив веќе ништо не е свето. Ја прашувам каква врска има тоа со тоа тоа дека не сум опашан, ми врати дека готови биле питите и толку беше.
Сега, кога размислувам, мислам дека симболиката е, веројатно, у тоа дека торбешите (тука би требало да спаѓаат и бошњаците) се размафтани, раскурчени, арогантни и „распашани“ затоа шо нивниот scarlet letter е уствари турски кур. Не можат да си дозволат да прифатат дека биле негов природен, жив лубрикант и затоа одат во екстрема. Стануваат пародија во нивниот стокхолмски синдром. Најдолгите бради се нивни. Најголемите муслимани на балканов се бошњаци и торбеши. Најистакнатиот исламски фундаментализам излегува од нивните дувла. Они се најјаки заебанти и најистурени на фронтот против кафирите. Такви цели, со турски кур на чело.
Косовската дипломатија е убер победник во триаголникот меѓу... знаеш кои држави.За антагонизмот на бабата кон торбешите/муслиманите, вашиве реакци се релевантни како косовската дипломатија.
нити пратиш, нити знаеш во триаголникот САД, Србија, Косово, што се дешава и кој е победникКосовската дипломатија е убер победник во триаголникот меѓу... знаеш кои држави.
ПИЕС: сите муслимани се торбеши? Поради / prashuvam
Тоа е значењето на таа коса црта?ПИЕС: сите муслимани се торбеши? Поради / prashuvam
Mozheби.нити пратиш, нити знаеш во тријаголникот САД, Србија, Косово, што се дешава и кој е победник