Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

TheGhegClan

Slobodna Vojvodina
Член од
8 септември 2020
Мислења
505
Поени од реакции
154
jas sakam zivot ne sakam sozivot malku e toa sranje, i sekogas sakam da bidam vozac a ne suvozac!
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 265661

Си беше еднаш и тоа на времето... Сперма сме биле јас и ти тогаш...
Zoltite go imaat praeno mobilniot od koj pisuvas i gi navreduvas a i mnogu drugi raboti po doma so gi imas i koristis sekoj den ama jabe koga tikvata e prazna prazna e be

Ќе ве има, пристигнале муслиманите ае у ислам, ае слуги на турчаците, банди, плачакање, ае стигнале швабите, ае балисти, банди, плачкање, ае америте светски играч, ае со нив, ви прават вештачка држава, ви фрлаат ураниум, ви даваат да си играте Кум 1 и Кум 2 по Европа, додека им ги враќате парите по нивните приватни болници по Приштина. Кај има таков народ на светот што за тие што му фрлале бомби ги нарекува спасители, такви куропушачи немало јас мислам никаде. Кој не сака такви поданици, ај баш да видам ако сум жив кога жолтите ќе дојдат овде, мислам дека и тогаш ќе се врзете со нив, ќе наредат вашите племески воџи и оџите да си ги искривте очите и да фатите жолтица.
Zoltite go imaat praeno mobilniot od koj pisuvas i gi navreduvas a i mnogu drugi raboti po doma so gi imas i koristis sekoj den ama djabe koga tikvata e prazna prazna e be

Последно уредено:
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Пред 4 години Македонските партии добија околу 950К гласа, додека Албанските 200К гласа. Еве да ги земеме 250К Албански гласа(нели се велеше дека за СДС гласале 50К, но не ми се верува дека е толкава бројката, пошто повеќе од овие гласови се со полнење на кутии отколку од реални луѓе). Во овие гласови малцинствата се делат пропорционално, со оглед на тоа дека роми во Струмица гласааат за Македонски партии, додека во Струга за ДУИ. Исто може да се каже за Турци/Мак.Муслимани кои во Албанските средини гласаат масовно за ДУИ/АА.
Значи грубо кажано 250К албански гласа, а имаат 506К население според попис, 950К Македонски гласа а имаме 1.3М Македонци според попис. Што значи 50% Албанци наспрема 75% Македонци од вкупниот попишан број излегле.
Не би требало Македонците ,,да се плашат,, од попис.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Абе јас ти посакав убави соништа, ти не си можел да заспиеш од возбуда.

Во духот на соживотот треба да се направи еден мини филм, каде влашката курва е натртена од позади (кобурата му стои под каишот, онака за црни денови), од планинскиот чобан.
Таа вика со сиот глас - Боли ,боли,...
а чобанот вика како Боли бре...јас сам најБољи . .:pos:
Толку ли те здоболи шо ти пуштив шиптaрки у мини сукња?
И мене не ми праат кејф ама тоа е нема со шамии шо да праам.

A

Ali Pasha

Гостин
Толку ли те здоболи шо ти пуштив шиптaрки у мини сукња?
И мене не ми праат кејф ама тоа е нема со шамии шо да праам.
Само напред, вака се гради соживотот. Гледаш, првин нејќеше да чуеш, сега полека полека почна да се заинтересираш. Ај да даде господ да станеш албански зет.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Само напред, вака се гради соживотот. Гледаш, првин нејќеше да чуеш, сега полека полека почна да се заинтересираш. Ај да даде господ да станеш албански зет.
Од Шипковачко Теќе да му нaјдеш некоја :icon_lol:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Само Гнилјанеее брат мооој, ќе ја терам за викенд бурек да ми прави ама ти кажав слаби се вие тука, само тие со шамиите од таа страна на Скопје.

A

Ali Pasha

Гостин
Само Гнилјанеее брат мооој, ќе ја терам за викенд бурек да ми прави ама ти кажав слаби се вие тука, само тие со шамиите од таа страна на Скопје.
И за тоа ќе направиме чаре. Само ти да си печалиш тамо во Мекдоналс, треба да не убедиш дека си достоен зет. Ама има еден предуслов, за да земеш сод тие со шамии, треба да ја примиш исламската вера. Дали си спремен да го сториш тоа?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
И за тоа ќе направиме чаре. Само ти да си печалиш тамо во Мекдоналс, треба да не убедиш дека си достоен зет. Ама има еден предуслов, за да земеш сод тие со шамии, треба да ја примиш исламската вера. Дали си спремен да го сториш тоа?
Сеа не ме заебавај, вие сте научени да менувате вера, каде си видел Влав да смени вера. Сите менувале пред 2 века само ние не. Сеа да рушам традиција за еден бурек, нешо не ми се руши. Ако има некоја шо сака да се врати на старите корени и да си биде пак тоа што била, слободно нека ми пише. Е вака лесно да дававте права каде што сте мнозонство како што ги нудишжените ваши тука, ќе немеше потреба од темава.

A

Ali Pasha

Гостин
Сеа не ме заебавај, вие сте научени да менувате вера, каде си видел Влав да смени вера. Сите менувале пред 2 века само ние не. Сеа да рушам традиција за еден бурек, нешо не ми се руши. Ако има некоја шо сака да се врати на старите корени и да си биде пак тоа што била, слободно нека ми пише. Е вака лесно да дававте права каде што сте мнозонство како што ги нудишжените ваши тука, ќе немеше потреба од темава.
Влав во Албанија - албанец, во Македонија - македонец, во Србија - србин, најлесна категорија за асмилирање, така да нема да ти биде тешко.
А и плус логиката ти е слаба страна (затоа објаснувањето, зошто само до Мекдоналс си стигнал). Ако сака некоја да се врати на старите корени, тогаш ќе ја нема шамијата (твојот фетиш).
А ако е само за еден бурек, не се секирај, во Камењане ќе те чека чобанот, па освен бурекот, и филмот ќе го снимате ;) .
А плус по ислам да конвертираш еден каурин во верник значи многу, така да овие фундаменталистите во Скопје ќе најдат некоја за тебе хихихи.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.415
Поени од реакции
30.879
A nuseto ne moze li da smeni vera?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Влав во Албанија - албанец, во Македонија - македонец, во Србија - србин, најлесна категорија за асмилирање, така да нема да ти биде тешко.
А и плус логиката ти е слаба страна (затоа објаснувањето, зошто само до Мекдоналс си стигнал). Ако сака некоја да се врати на старите корени, тогаш ќе ја нема шамијата (твојот фетиш).
А ако е само за еден бурек, не се секирај, во Камењане ќе те чека чобанот, па освен бурекот, и филмот ќе го снимате ;) .
А плус по ислам да конвертираш еден каурин во верник значи многу, така да овие фундаменталистите во Скопје ќе најдат некоја за тебе хихихи.
Океј тогаш ќе ја ебеме само оваа шо бара кутии цигари за викенд, низ центарот. Фала за информациите. Ајде фатмир или како и да се пишуваше.

A

Ali Pasha

Гостин
Океј тогаш ќе ја ебеме само оваа шо бара кутии цигари за викенд, низ центарот. Фала за информациите. Ајде фатмир или како и да се пишуваше.
Толку слабо ве плаќаат во Мекдоналдс, па да си толку очаен да ги бркаш тие што се даваат за пакет цигари?

A nuseto ne moze li da smeni vera?
Darling, what do you think?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Во пакет со неа оди и мерцедес 190 или гољф 2ка + големо фамилија од 5-6 брача да ти се најдат за дрва цепење.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Како мал, кога одев низ дома распашан, баба ми ми викаше да сум се спастрел, да не сум шетал како торбеш. Ја прашувам шо е тоа торбеш, ми вика тоа се бабе одродени, потурчени, предавници... на дедо ти чичко, твој прадедо, гробот не му се знае оти не се турчел, ама овие смениле вера и за нив веќе ништо не е свето. Ја прашувам каква врска има тоа со тоа тоа дека не сум опашан, ми врати дека готови биле питите и толку беше.

Сега, кога размислувам, мислам дека симболиката е, веројатно, у тоа дека торбешите (тука би требало да спаѓаат и бошњаците) се размафтани, раскурчени, арогантни и „распашани“ затоа шо нивниот scarlet letter е уствари турски кур. Не можат да си дозволат да прифатат дека биле негов природен, жив лубрикант и затоа одат во екстрема. Стануваат пародија во нивниот стокхолмски синдром. Најдолгите бради се нивни. Најголемите муслимани на балканов се бошњаци и торбеши. Најистакнатиот исламски фундаментализам излегува од нивните дувла. Они се најјаки заебанти и најистурени на фронтот против кафирите. Такви цели, со турски кур на чело.

Kajgana Shop

На врв Bottom