Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
ај баш да видам ако сум жив кога жолтите ќе дојдат овде, мислам дека и тогаш ќе се врзете со нив, ќе наредат вашите племески воџи и оџите да си ги искривте очите и да фатите жолтица.
g2-40.jpg

Си беше еднаш и тоа на времето... Сперма сме биле јас и ти тогаш...

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
A

Ali Pasha

Гостин
Ако почнете да ни ги праќате тие младите со шамиите во боја, што се смешкаат на каурски деца кога го минат мостот, тогаш може и ќе се пишеме. Еве ти давам збор дека нема да се штедиме. Аа и на царина да не вработите, евентуално пошта. Да не се мачиме многу, знаат вашите да изморуваат многу.
Фала богу се скроти мечката... првин нејќеше да слуша за соживот со арнаутите, сега полека полека почна да се ценка

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Фала богу се скроти мечката... првин нејќеше да слуша за соживот со арнаутите, сега полека полека почна да се ценка
Што да правиш многу сум слаб на тие со шамиите, овие тука не ми праат кејф, ниедна нема покриена. Пиши у ПП ако сакаш ќе се договориме, ја Фиторе за рака, ти гласови од источна Македонија(сакаш дуи, аа , беса, дпа)

A

Ali Pasha

Гостин
Што да правиш многу сум слаб на тие со шамиите, овие тука не ми праат кејф, ниедна нема покриена. Пиши у ПП ако сакаш ќе се договориме, ја Фиторе за рака, ти гласови од источна Македонија(сакаш дуи, аа , беса, дпа)
Еве еден виц од старите.
Еден богаташ и се додворува на една дама, и му вика дали би спиела со него за милион долари. Таа одговара позитивно.
На пат кон хотел, со ептен скапа кола, богаташот и вика...убавице, малку се занесов прееска многу се милион долари, дали се доволно 1000 долари?
На вакво прашање, таа му одговара ептен луто:
-Што ме замислуваш мене, дека сум курва???
Тој и одговара , за тоа дека си курва , расчистивме , сега се ценкаме.

Значи и ти дека си курва расчистивме, сега да се ценкаме, и да ти најдеме некој чобан од планина, со кече, па да те растура, оти курвите тоа го сакаат!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Еве еден виц од старите.
Еден богаташ и се додворува на една дама, и му вика дали би спиела со него за милион долари. Таа одговара позитивно.
На пат кон хотел, со ептен скапа кола, богаташот и вика...убавице, малку се занесов прееска многу се милион долари, дали се доволно 1000 долари?
На вакво прашање, таа му одговара ептен луто:
-Што ме замислуваш мене, дека сум курва???
Тој и одговара , за тоа дека си курва , расчистивме , сега се ценкаме.

Значи и ти дека си курва расчистивме, сега да се ценкаме, и да ти најдеме некој чобан од планина, со кече, па да те растура, оти курвите тоа го сакаат!
Пак со вицовите почна. Ае нека биде така. А шо да кажеме за овие, вака на прва поштени ли се?

20200909_003300.jpg

А да знаеш шо се прават за едно мени, а не па за работа у царина.

Последно уредено:

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
A

Ali Pasha

Гостин
Пак со вицовите почна. Ае нека биде така. А шо да кажеме за овие, вака на прва поштени ли се?

Прегледај го приврзокот 265668

А да знаеш шо се прават за едно мени, а не па за работа у царина.
Курвата стана лута???
Ај ке сонуваш вечерва чобан со бело кече :pos:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Курвата стана лута???
Ај ке сонуваш вечерва чобан со бело кече :pos:
Не можеш на мене тие финти шоч, јас сум бетер чобан од вас само со друга капа, не сум ја ликот и делото на Тошо Малерот.

A

Ali Pasha

Гостин
Не можеш на мене тие финти шоч, јас сум бетер чобан од вас само со друга капа, не сум ја ликот и делото на Тошо Малерот.
Класична курва..од екстрем во екстрем. Сега сака да биде другарка со мене.
Ај слатки соништа со чобани :love:!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Класична курва..од екстрем во екстрем. Сега сака да биде другарка со мене.
Ај слатки соништа со чобани :love:!
Дуаа фитореее.
Фиторе не сака другарки, само другари.
Автоматски споено мислење:

Таа десно за мене!
Џабе, нели не носат шамии, не ги бива.

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.415
Поени од реакции
30.879
A

Ali Pasha

Гостин
Дуаа фитореее.
Фиторе не сака другарки, само другари.
Автоматски споено мислење:

Џабе, нели не носат шамии, не ги бива.
Абе јас ти посакав убави соништа, ти не си можел да заспиеш од возбуда.

Во духот на соживотот треба да се направи еден мини филм, каде влашката курва е натртена од позади (кобурата му стои под каишот, онака за црни денови), од планинскиот чобан.
Таа вика со сиот глас - Боли ,боли,...
а чобанот вика како Боли бре...јас сам најБољи . .:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom