Skylake
proseCUTE
- Член од
- 7 јули 2016
- Мислења
- 1.078
- Поени од реакции
- 1.712
Овој пат ќе биде на појјако пуштено, има цел ориз од Кочани да го изнакупат за гостите.
Фала богу се скроти мечката... првин нејќеше да слуша за соживот со арнаутите, сега полека полека почна да се ценкаАко почнете да ни ги праќате тие младите со шамиите во боја, што се смешкаат на каурски деца кога го минат мостот, тогаш може и ќе се пишеме. Еве ти давам збор дека нема да се штедиме. Аа и на царина да не вработите, евентуално пошта. Да не се мачиме многу, знаат вашите да изморуваат многу.
Што да правиш многу сум слаб на тие со шамиите, овие тука не ми праат кејф, ниедна нема покриена. Пиши у ПП ако сакаш ќе се договориме, ја Фиторе за рака, ти гласови од источна Македонија(сакаш дуи, аа , беса, дпа)Фала богу се скроти мечката... првин нејќеше да слуша за соживот со арнаутите, сега полека полека почна да се ценка
Еве еден виц од старите.Што да правиш многу сум слаб на тие со шамиите, овие тука не ми праат кејф, ниедна нема покриена. Пиши у ПП ако сакаш ќе се договориме, ја Фиторе за рака, ти гласови од источна Македонија(сакаш дуи, аа , беса, дпа)
Пак со вицовите почна. Ае нека биде така. А шо да кажеме за овие, вака на прва поштени ли се?Еве еден виц од старите.
Еден богаташ и се додворува на една дама, и му вика дали би спиела со него за милион долари. Таа одговара позитивно.
На пат кон хотел, со ептен скапа кола, богаташот и вика...убавице, малку се занесов прееска многу се милион долари, дали се доволно 1000 долари?
На вакво прашање, таа му одговара ептен луто:
-Што ме замислуваш мене, дека сум курва???
Тој и одговара , за тоа дека си курва , расчистивме , сега се ценкаме.
Значи и ти дека си курва расчистивме, сега да се ценкаме, и да ти најдеме некој чобан од планина, со кече, па да те растура, оти курвите тоа го сакаат!
Таа десно за мене!Пак со вицовите почна. Ае нека биде така. А шо да кажеме за овие, вака на прва поштени ли се?
Прегледај го приврзокот 265668
А да знаеш шо се прават за едно мени, а не па за работа у царина.
Курвата стана лута???Пак со вицовите почна. Ае нека биде така. А шо да кажеме за овие, вака на прва поштени ли се?
Прегледај го приврзокот 265668
Не можеш на мене тие финти шоч, јас сум бетер чобан од вас само со друга капа, не сум ја ликот и делото на Тошо Малерот.Курвата стана лута???
Ај ке сонуваш вечерва чобан со бело кече![]()
Класична курва..од екстрем во екстрем. Сега сака да биде другарка со мене.Не можеш на мене тие финти шоч, јас сум бетер чобан од вас само со друга капа, не сум ја ликот и делото на Тошо Малерот.
Дуаа фитореее.Класична курва..од екстрем во екстрем. Сега сака да биде другарка со мене.
Ај слатки соништа со чобани!
Џабе, нели не носат шамии, не ги бива.Таа десно за мене!
Shom nosat patichinja, poshteni se.Пак со вицовите почна. Ае нека биде така. А шо да кажеме за овие, вака на прва поштени ли се?
Прегледај го приврзокот 265671
Поштени се колку пуно и овој потурчениот.Shom nosat patichinja, poshteni se.
Па со мини сукња само ранинг патика иде,тамам работа да стаат штикла па ко сељанките да бидатShom nosat patichinja, poshteni se.
Абе јас ти посакав убави соништа, ти не си можел да заспиеш од возбуда.Дуаа фитореее.
Фиторе не сака другарки, само другари.
Автоматски споено мислење:
Џабе, нели не носат шамии, не ги бива.