Така е. Да го парафразирам Ванчо Михајлов, решение е Македонија да стане Швајцарија на Балканот.Бегај си надвор.
Односно цела Македонија да се исели во Швајцарија
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Така е. Да го парафразирам Ванчо Михајлов, решение е Македонија да стане Швајцарија на Балканот.Бегај си надвор.
Одење надвор беше реплика за @TrendS . Швајцарија не е решение пошто таму ѓи има брачата појше и од тука. Нека си седи тука по убо.Така е. Да го парафразирам Ванчо Михајлов, решение е Македонија да стане Швајцарија на Балканот.
Односно цела Македонија да се исели во Швајцарија![]()
Кажи му негде во Бугарија да си купи. Чисто онака другарски, да не мора два пати да се иселува.Зависи што работиш сега, но ако имаш некоја недвижност во Скопје(стан, куќа) да продадеш тоа можеш да си купиш добра куќа за помалку пари. Би ти го препорачал Штип, прво сега е блиску, второ ќе најдеш работа која ќе е помалку плата ама пак е и поефтино од СК. Ама шиптaр нема да гледаш.
Хаха, браво еј а опасен си. Имаш прекар? Ајде бирај лева или десна?Кажи му негде во Бугарија да си купи. Чисто онака другарски, да не мора два пати да се иселува.
А што мислиш ти, зошто нема попис 20 години? Имаш некое објаснување за тоа?Зошто мислите дека албанците се 15%? Гледам сега попис 1981 биле 20%, пред 40 години. Со оглед на демографската реалност во тој период не е воопшто невозможно да биле 25% во 2002. Нели половина од првачиња пред две три години беа од исламска вероисповед (а како тотален број само половина од оние запишани во "гадната" Југославија во 1990). Тука се албанци, роми, турци и торбеши. Можеби вкупно 40% од население се суни-муслимани. Нешто премногу се плашат, и кривоногиот пред овој, и овој муртинецот да направат попис. Човек би рекол дека резултатите би биле поразителни.
Виц е да му се сневиди, виц. За косоварот и србинот! Овде само малце модифициран, се вклопи вицот. Не се нервирај веднаш. Ај честит денот на независноста, онака во духот на соживотот.Хаха, браво еј а опасен си. Имаш прекар? Ајде бирај лева или десна?
Не ми требаат такви честитки, задржи ги за себе.Виц е да му се сневиди, виц. За косоварот и србинот! Овде само малце модифициран, се вклопи вицот. Не се нервирај веднаш. Ај честит денот на независноста, онака во духот на соживотот.
Таман, заборавив.. ти немаш македонски чувства. Тебе на 23 мај ќе ти честитам...Не ми требаат такви честитки, задржи ги за себе.
badass.Не ми требаат такви честитки, задржи ги за себе.
Не треба ни тогаш. Јас не ти честитам ништо, не сакам ни ти мене. Тоа е за мене соживот. Инаку вицот е постар од сонцето, не е баш за кажување.Таман, заборавив.. ти немаш македонски чувства. Тебе на 23 мај ќе ти честитам...
Не ве личи друже, не е за вас тоа, за вас е као тој со калашот на тикток, успеавте и на таа мрежа да се прикажете во најдобро светло.badass.
Епа јас постар сум, такви вицеви знам...ти младиот, види некој виц за влав - што части... или нема такви вицеви?!?!Не треба ни тогаш. Јас не ти честитам нушто, не сакам ни ти мене. Тоа е за мене соживот. Инаку вицот е постар од сонцето, не е баш за кажување.
Ее браво сега кажи и некој виц за Власите и можеш слободно стенд ап комедија да правиш, јак хумор у пичку матер.Епа јас постар сум, такви вицеви знам...ти младиот, види некој виц за влав - што части... или нема такви вицеви?!?!
И дај не биди курназ, дај за 28 ноември честитај ми го денот на знамето!
Само гоцевата тераса е постара од слнцето.Инаку вицот е постар од сонцето, не е баш за кажување.
Индијанец, бегај бе откачи се.Само гоцевата тераса е постара од слнцето.