A
Avenger99
Гостин
Fiano пробајте од ГД Тиквеш. 2016 имаја прекрасно фиано, 2017 пиев пред некој ден беше онака, а 2018 и 2019 не сум пробал. 2016 викаат сите дека им било најдобротo фиано до сега направено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај го има да се купи ова и колку му е цената отприлка?Fiano пробајте од ГД Тиквеш. 2016 имаја прекрасно фиано, 2017 пиев пред некој ден беше онака, а 2018 и 2019 не сум пробал. 2016 викаат сите дека им било најдобротo фиано до сега направено.
Треба да го има во Веро, а цената е отприлика околу 400 денари. Само барајте 2018 или 2019 година.Кај го има да се купи ова и колку му е цената отприлка?
Тоа Темјаника што ја пиете ти и жените, најверојатно кога го измислиле, било наменето за деца, као некое вино за деца или нешто слично.@bericdondarion Заебана е Темјаниката, делувала на хормонален дисбаланс.Јајцава во цицки ми се претворија и многу зборвам ако испијам количина.
ако им се газирани, се сомневам дека продаваат толкуИначе на Тиквеш спешлот е меѓу најдобрите во државава, и продаваат сериозна количина.
Малце и ја работат темјаниката. Траминец исто има многу убав од Вардарска долина, во некои финансиски проблеми се, ама по мене најдобриот траминец во Македонија.ако им се газирани, се сомневам дека продаваат толку
(се зезам, гарант продаваат, помеѓу другото, затоа што кај нас не ни знаат за друга винарија)
Се погодила годината изгледа.2-3 пати сум ја пробал и некако делуваше како изветреана, блуткава, без вкус.Е сега година - не знам, можда пред 2 години веројатно 2016/7 виното.Или не ја чувале добро...Пијат и доста мажи темјаника, нема во винарството машка или женска сортаИма и сериозен натпревар Muscats du monde помеѓу најдобрите Мускати, мислам дека Сковин зема награда дали 2013 или 2015 не сум сигурен за темјаниката нивна.
Иначе на Тиквеш спешлот е меѓу најдобрите во државава, и продаваат сериозна количина.
(се зезам, гарант продаваат, помеѓу другото, затоа што кај нас не ни знаат за друга винарија)
Не сум ја пробал искрено, слабо од Сковин имам пробувано вина.Се погодила годината изгледа.2-3 пати сум ја пробал и некако делуваше како изветреана, блуткава, без вкус.Е сега година - не знам, можда пред 2 години веројатно 2016/7 виното.Или не ја чувале добро...
А тие менуваа нешто сопственост и гледам сега пак се малку поактивни.Некој период ни обичен Вранец немаше нивни.
Многу луѓе мислат дека освен Тиквеш друга винарија во земјава немаме.
Да, тоа треба да е. Јас директно од танк сум го пробувал во Вардарска Долина, неможам само да видам која година на берба е ова, пошто во зелени шишиња полнеа порано.
Кај го има да се купи ова и колку му е цената отприлка?
438 на finewine.mk
Да, тоа треба да е. Јас директно од танк сум го пробувал во Вардарска Долина, неможам само да видам која година на берба е ова, пошто во зелени шишиња полнеа порано.
Зависи како го возиш)))) на "најлошото" вино најјаки спомени има )))))Благо црвено вино, мене ми е едно од најлошите на вкус од таа ниска класа на вина![]()