Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Кулибали да го замениш со Сократис....

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Што би рекол мојот побратим Стек,некој Дони некој Вихихидал грмехехехехеехехехех

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
4.5 милиони на комшијава шо игра во Влазрими ќе му земам, класика Арсенал мозочен удар

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Човек што не гледа фудбал да прочита страна две уназад ќе си помисли Суарез игра за Академија Пандев.
Па со оглед на како играше Барса прошла сезона нема некоја разлика. И со оглед на тоа во која форма се наоѓа Суарез.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
4.5 милиони на комшијава шо игра во Влазрими ќе му земам, класика Арсенал мозочен удар
И јас се зачудив за сумава, толку бе неможат барем 10 милки да му извадат ?! Па 4.5 милиони рандом дефанзивец од Престон вреди, ние на докажан искусен играч толку му вадиме.. бедотија.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Очигледно повеќето не го имате гледано Суарез последнава година. Уствари да ви кажам еден податок на навивачите на Јуве, нема гостински гол во ЛШ постигнато од 2015. Не знам за Игуаин, ама овај е бивш играч, кога играат оние легендите на клубови да го замешаш нема да покаже разлика. Јас не сум видел некој да исплати 20+ милиони на играч да замине, сеуште не се случило, ама се размислува. Со двајца играчи кои не помагаат во одбрана како Роналдо и Дибала уште овај ви треба. Единствен клуб сте што влече приближно глупи потези како Барса.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако Арсенал во заднина го нуделе секаде и давале впечаток дека едвај чекаат да го натопорат некаде, добро и што е толкава сумата.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Арсенал "Bayern bitches" мозочниот удар го добија со дадените 80м за великанот на слободните удари (против велелепните Гимараеш) - Пепе.

Ова се само последиците од истиот.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Брат радувајте се што сте во ситуација да добивате пари при трансфер, имајте секогаш на ум и тешете се дека некој плаќа за да продаде :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

И Хамес им е договорен, така?

Не е лошо за Евертон.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Све е тоа супер, ама овие коштаат многу а Јуве има други приоритети, средината пред се. У секој случај не би ги зел ни Лаказет ни Хименез. Лаказет од увек не ми бил ништо посебно, а Хименез иако е одличен играч кошта премногу а и полека влегува во 30тата.

Јуве бара поефтина алтернатива за напред бидејќи не им е приоритет напаѓач и не им е за фиксен стартер како што кажав, Дибала и Роналдо ќе имаат предност. Затоа и се поврзуваат со Џеко и Суарез. Мое мислење е дека елитен помлад напаѓач ќе им биде приоритет кога ќе замине Роналдо.
Toj играч ќе биде Хааланд... Марк мај фокин вордс :D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107

Уште еднаш се покажува штетно преголемото влијание на супер агенти во клуб, Волфси останаа без клучен првотимец, не ни можат да го заменат прикладно за 15м евра... Според Cies вредноста на Дохерти е над 30м.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Ова со Упамекано ми е тешка новинарска глупост, поготово што ЕСПН пренесува, а никој друг ништо не пишал. Летово продолжи договор со Лајпциг, следно лето ќе има клаузула од 40милиони, така да ако веќе го даваат летово ќе биде за многу посолена сума од 40. Јунајтед се натегаше за Санчо за кого е пологично да фрлат поголема сума, не ми е верно дека би платиле за Упамекано висока сума

Kajgana Shop

На врв Bottom