28+10+4 = 42просрпски: за будуќност црнее горе, мир је наша нација и црно на бјело коалицијаа;
Промонтенегринси: одлучно за црну гору, бошњачка странка и социјал демократе;
Остаци тоа, што ќе биде со белото сега, како ќе се тера тој бизнис?Америчко-учкарски-мафијашки диктатор паѓа, не некој друг. Чудна ситуација.
Црна Гора е многу мала по број население, а и по територија. Како ќе иде овој трансфер господ знае.
Има пациенти јужно од Улцињ, преку границата.Остаци тоа, што ќе биде со белото сега, како ќе се тера тој бизнис?
Дај не заебавај, им даваа на луѓе од Косово лични карти, демек фирми отварале, и тоа водство е на сила донесено. Народот си го избра тоа што си го чуствува за свое, нема што да судиме. Зошто не пробаат Србите да направат такво нешто овде, зошто Вранишковски не фати корен, така е и со ова, народот тргна да си го брани она што си е негово, нешто што требаше ние да направиме пред неколку години беше баш ова.На тоа бесрамно мешање од србијанците, литии, ,,бранење светињи", колнења во име на Бога, мешања на сите религиозни лица во кампања, секој е*ен ден фрлање на отровни стрели од Београд, анатеми итн. итн. повторно нема да бидат над партијата која промовира независна ЦГПЦ.
Не гледам како е ова победа за србијанците кога се работеше за убедливо најсрамната политичка кампања во историјата на Балканот.
Каде го прочита тоа, ќе почнам да мислам дека стварно си сјебан од некој Србин као шо вика пиха, овие се комплексашки муабети. Ти ако ме читаш ќе видиш дека сум антисрбоман, за се што кажа од ова јас сум против. Реалноста за Црна Гора е таа, и јас мислам дека кога веќе има независност и треба да остане како таква, но народот има право на самоопределба и тоа како што гледаш го прави.Лол, фашизам насред 2020 година. Кое е тогаш тоа македонство? Сички сме си блгари. Или 100 стапа по туѓ грб болат помалку од еден на свој?
Вие ќе му кажувате на некого кој е и како ќе се чувствува.
Ебате карикатурата од нација, која повеќе навива за Ѕвезда, Партизан и Вучиќ отколку за своето.
Па има право, затоа и има 45% црногорци во Ц.Гора, нешто што СПЦ и Србија не го признаваат. Чист фашизам.Каде го прочита тоа, ќе почнам да мислам дека стварно си сјебан од некој Србин као шо вика пиха, овие се комплексашки муабети. Ти ако ме читаш ќе видиш дека сум антисрбоман, за се што кажа од ова јас сум против. Реалноста за Црна Гора е таа, и јас мислам дека кога веќе има независност и треба да остане како таква, но народот има право на самоопределба и тоа како што гледаш го прави.