Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
lelee ovie kjorite ne gi tepavme
zhalnoo za bodojte dve idealni shansi fazliu i boro ne vlegoja

lelee ovie kjorite ne gi tepavme
zhalnoo za bodojte dve idealni shansi fazliu i boro ne vlegoja
Штета шо ме изигравме уште по офанзивно многу ги преценивме се уплашивме и задоволни беавме со бод ај шо тие на гол не шутнаа туку и ние без Хотт се гледа дека ќе оди тешко Борче се бореше ама не можи толку му е силата барем таа неговата да влезеше како ја одбрани упм голманот исто и на слободниот на Танушев од страна ја видов вгол топката овај ја одбрани а Фазли сигурно сакаше да му покажи дека вреди да дај гол ама ништо за пеналите од двата еден можеше да свирни и да се отвори утакмицата ама судијата си го лади помошникот мочко и тоа е ќе мора да земиме уште два три играчи напаѓач фали шо ќе задржи пробие вака тешко средина николовски се бори ама не игра стабилно и борха од време на време се губи немаме шо се вели 11 играчи и крпиме еден состав бекој играат на не природни позиции освен Танушев немаме играч на средина Спиркоски е добар ама за дефанзива на Зоче нема шо да ми замерам ги спрема деванзивно добро се браниме и прочитани се противниците ама не знам зошто во 90 прај измена а е 0-0 да водевме ќе разберев вака не знам зошто не ги тераше да одиме во напад и на една карта штета шо загубивме два бода ама пак од друга страна некој пет да ни дадеше пред почеток за сезоната ќефој ќе бевме сега по храбро на чаир и мора да играме 90 минути оти кај нив црнците трчаат не знаат да се бранат ќе треба на контри пак и на прекини оти на средина немаме игра како секогаш ја префрламе средината пушти дијагонала и трчај уфрли ако се погоди арно ако не то е но останува фактот дека има шо играат со срце и душа за клубот а резултати мислам дека ќе има ако има повеќе пари односно повеќе играчи да се земат уште двајца барем и за крај ако не можи борче требаше да добијат шанса торнето и мики шо онај внукму на ѓоко не по арен да игра прва за оние умрените

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Последно уредено:
За жал, Слога е далеку пред Пелистер. Заедно со Шкендија се најсилни во лигава. Еден-двајца играчи прават огромна разлика во боранија лигава

За жал, Слога е далеку пред Пелистер. Заедно со Шкендија се најсилни во лигава. Еден-двајца играчи прават огромна разлика во боранија лигава
Во буџет и играчи делат шкендија и слога ама ги гледав и двете екипи имаат само по два три играчи шо прават разлика така некни ѓорче го покри дориев и ш немаше од шкендија ибраими го туркаа на лево и на среќа тепаа исто важи и за слога црнците му се добри да се задржат тие ќе има бодови само е лошо шо друг фудбал играат дома а друго во гости дома двете екипи се подбри од во гости па ќе видиме има време мора да се оди на три да земиме бод ако играме на бод ќе примниме три гола ама реков има време ќе ги анализираат нашите и мора да најдат сили пред паузата да се крениме пак мотивационо да не жалиме за денес што загубивме два бода а меѓу време да се засилиме оти со овие играчи толку ние силата

ni nova oprema promoviraja ni preskonferencija se odrza nekoja.. boza od klub sme vo marketing
Патем во план е отворање на фаншоп и продавање на дресови и други работи(привезоци, чаши шо ти знам и други работи) да оди преку нет на платформата купи од дома или како беше ама и тоа застана дали дека СН и еуротип не влегоа или дека цела работа е оставена на еден човек не знам но дека се планира нешто да се смени е сигурно а кога и како ќе биди ќе видиме сега е најважно да се најдат уште средства од општината елем било кој да се доведат уште некој играч муабетот ми е дека за се се брка работата ама оди многу споро и уште не личиме на клуб така е се ради реда се импрвизира уште немаме канцеларија за состаноци и анализи се прават кај дрвото вкафана уште го имаме само името многу работа треба за да бидеме клуб да не зборам за брендиран автобус комплекс итн... Цела среќа шо се санира игралиштето до стадион оти резил бевме до лани се одеше по селата за тренинг сите знаат што ни фали само треба пари и работа пред се мислам на човечки ресурси треба поделба на обврските и повеќе луѓе во клубот оти вака ќе оди тешко и споро со други зборови не можи еден човек да биди и директор и задолжен за терен и економ да биди па и координатор на школата оти сега цел терет паѓа на корунот и зоче ако не беа тие за грев ќе бевме а пеце мора да се избори за повеќе финасии во договор со општината оти вака пак ќе биди падни стани без разлика на добрите резултати првите три кола оти е долга сезоната и лигата е тапа па треба да се искористи шансата за поголем успех на 70 годишнината од клубот и 35 години од Чкембари

Последно уредено од модератор:
abe a dojdi nesto za fudbalo da se trgni poleka poleka, togas ke najdi ke si ebi majkata se i grafoprom i fanshop i stadion i picke materine.. dobro so ksmet ke imavme be da se pomocam vo ksmeto edno nesto nemozi ko so treba da odi..
Автоматски споено мислење:

Патем во план е отворање на фаншоп и продавање на дресови и други работи(привезоци, чаши шо ти знам и други работи) да оди преку нет на платформата купи од дома или како беше ама и тоа застана дали дека СН и еуротип не влегоа или дека цела работа е оставена на еден човек не знам но дека се планира нешто да се смени е сигурно а кога и како ќе биди ќе видиме сега е најважно да се најдат уште средства од општината елем било кој да се доведат уште некој играч муабетот ми е дека за се се брка работата ама оди многу споро и уште не личиме на клуб така е се ради реда се импрвизира уште немаме канцеларија за состаноци и анализи се прават кај дрвото вкафана уште го имаме само името многу работа треба за да бидеме клуб да не зборам за брендиран автобус комплекс итн... Цела среќа шо се санира игралиштето до стадион оти резил бевме до лани се одеше по селата за тренинг сите знаат што ни фали само треба пари и работа пред се мислам на човечки ресурси треба поделба на обврските и повеќе луѓе во клубот оти вака ќе оди тешко и споро со други зборови не можи еден човек да биди и директор и задолжен за терен и економ да биди па и координатор на школата оти сега цел терет паѓа на корунот и зоче ако не беа тие за грев ќе бевме а пеце мора да се избори за повеќе финасии во договор со општината оти вака пак ќе биди падни стани без разлика на добрите резултати првите три кола оти е долга сезоната и лигата е тапа па треба да се искористи шансата за поголем успех на 70 годишнината од клубот и 35 години од Чкембари

Goran bt ako znajs koj modeli na dresoj ke bidat najdigi na net i klajgi tuka da gi vidime pozz

Последно уредено од модератор:
abe a dojdi nesto za fudbalo da se trgni poleka poleka, togas ke najdi ke si ebi majkata se i grafoprom i fanshop i stadion i picke materine.. dobro so ksmet ke imavme be da se pomocam vo ksmeto edno nesto nemozi ko so treba da odi..
Автоматски споено мислење:

Goran bt ako znajs koj modeli na dresoj ke bidat najdigi na net i klajgi tuka da gi vidime pozz
Не сум сигурен кој го одбраа само знам дека сакаа lima, breda ili pristina ама немаше на лагер освен pristina за гостинско дрес а домашен мислам одбраа основниот tokio или така нешто ама да не шпекулирам најдобро да почекаме уште малку да ги видиме
Инаку Хотт можно е да се врати за по брзо од што се мислеше шо значи ако не со слога тогаш следното коло сигурно ќе игра а кочоски уште глуми и си го лади како усни сега ова со хотт не знам колку е добро оти вака можи да не земиме никој дека се враќа за брзо

Zeleniot domasen beliot vo gosti za reklama utre ke se resava dali i so ke pisi... Iminjata nazad na igracite na kirilica brojkite se odbrani se e sredeno vo grafoprom
54476fd99714f0297d1e796fa6d9dc89.jpg
4ff3b1e5362f0e6e9414b09d6658794c.jpg

Zeleniot domasen beliot vo gosti za reklama utre ke se resava dali i so ke pisi... Iminjata nazad na igracite na kirilica brojkite se odbrani se e sredeno vo grafoprom
54476fd99714f0297d1e796fa6d9dc89.jpg
4ff3b1e5362f0e6e9414b09d6658794c.jpg

znaci i so iminja ke bidi? bravos taka treba a ne samo fk pelister i 3 generwcii da gi nosat istite dresoj hahaha... inace kolku so gledam SN finansi sponzorirat reklami gledam na sliki baneri.. stentono so vlog vo pelister hahaha

znaci i so iminja ke bidi? bravos taka treba a ne samo fk pelister i 3 generwcii da gi nosat istite dresoj hahaha... inace kolku so gledam SN finansi sponzorirat reklami gledam na sliki baneri.. stentono so vlog vo pelister hahaha
Утре чинам треба да ги претстават дресовите да има сликање на сите фудбалери па одење во карантин за со шкупи
Инаку на предниот дел ќе биди спонзор СН а назад ЕЛЕМ плус напред корзо и корнер
Повредени се уште Хотт и Кочоски ама после овај меч ќе се вратат оти ќе има пауза три недели таман мислам до тогаш ќе се кандисаат да земат уште некој играч иако тешко оди тоа и мислат вака да тераат до на зима
Со шкупи ако го заприме дембо ќе земиме бодови ако не ништо убо е шо му е паднат моралот шо изгубија од нефчи па нашите ако изиграат храбро отворено посебно на почетокот на натпреварот и дадеме гол очекувам да изненадиме како во Кратово

P. S. Уба работа шо Фазлиу е викнат за У21 иако мислам дека требаше и Бојан да го земат ама шо е тука е, за другото ќе гледаме пренос на МТВ1 во Недела од 16:30 часот а ќе ни суди Ставрев

Прочитав негде Меси синката можи да дојди кај нашите за 30К плата,смештај во корзо и кафиња/мафиња низ корзо безпари....нека пуштат душа Пеце дрвото и Стентоновци....и во СН нека му дадат безпари сервис нека не глумат

Не знам шо се случва, ама во клубот на „маркетиншки“ план никако некој да преземи нешто. Не сега, туку во последните 20-тина години (колку шо памтам јас), не се сеќавам да имало такво нешто.

Последно претставување на дресојте имаше ко го претставија Шенсои за нов тренер, па на истиот прес беше и дресот нов.

Не зборам само за претставување на дресојте. Општо земено, не нема на мапата ниту со веб страна (таја живурка некако, а најгоре слика од Баже Илијоски кај шо се радва), да не прам муабет за социјални мрежи (фејсбук/инстаграм/твитер).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom