Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.031
Поени од реакции
24.718
Новиот бренд на соживотот во Северна Македонија.
Cute, ain't it?
Прегледај го приврзокот 264171
Аљо, кркаш бишково скришно кога не те гледаат камењанци (од Камењане)? Не мора да ми одговориш ако премногу ти е лично прашањево. Што мислиш на пример ти за Албанци што не постат за Рамазан? Исто што мислиш за Албанки што имаат дечко и нормално имаат секс со него ама не се во брак? Или на пример што сакаат дечко каур?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Аљо, кркаш бишково скришно кога не те гледаат камењанци (од Камењане)? Не мора да ми одговориш ако премногу ти е лично прашањево. Што мислиш на пример ти за Албанци што не постат за Рамазан? Исто што мислиш за Албанки што имаат дечко и нормално имаат секс со него ама не се во брак? Или на пример што сакаат дечко каур?
те интересира што мисли, или што ќе пише?

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.031
Поени од реакции
24.718
те интересира што мисли, или што ќе пише?
Да, ми текна на тоа. Ме интересира што мисли, ама бидејќи тоа не можеме да го знаеме со сигурност, за сега ме интересира што ќе пише.

И за тебе имам прашање тотално неповрзано ни со темава ни со ништо друго. Ти значи ли нешто село Блаце во Катлановско?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
И за тебе имам прашање тотално неповрзано ни со темава ни со ништо друго. Ти значи ли нешто село Блаце во Катлановско?
Вака од прва ми текнува дека таму падна Хеликоптерот на АРМ, и дека сум поминал неколку пати одтаму одејќи накај Кожле.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.031
Поени од реакции
24.718
Вака од прва ми текнува дека таму падна Хеликоптерот на АРМ, и дека сум поминал неколку пати одтаму одејќи накај Кожле.
Не си тој што мислев дека може да си :D.

A

Ali Pasha

Гостин
Abe zuzar, ti jadesh red hot chili peppers?

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.031
Поени од реакции
24.718
A

Ali Pasha

Гостин
Нц, во ниедна форма не ги јадам, мразам пиперки. Еве ти и доказ:

Ај сега ти одговори.
Ја реков затоа те чеша газето многу во ова тема, т.е. зузата :pos: ....како можеш да не јадеш пиперки, бе? Според вицот на Логиката ( и на многумина тука , што се толку љубопитни зошто муслиманите не јадат свинско, и не служат свинско), ти мора да си против соживотот во Северна Македонија :tapp:...

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.031
Поени од реакции
24.718
Ја реков затоа те чеша газето многу во ова тема, т.е. зузата :pos: ....како можеш да не јадеш пиперки, бе? Според вицот на Логиката ( и на многумина тука , што се толку љубопитни зошто муслиманите не јадат свинско, и не служат свинско), ти мора да си против соживотот во Северна Македонија :tapp:...
Види знам до кое ниво можеме да комуницираме, не може да се објаснуваме сега за логики, сарказми, хумор и паралели со примери. Ти кажав, не мора за свинското, одговори на другиве прашања.

A

Ali Pasha

Гостин
Нц, во ниедна форма не ги јадам, мразам пиперки. Еве ти и доказ:

Bada Bing! напиша:
Децидно има кажано дека не јаде пиперки = македонската гордост, традиција. Енеми оф д стејт!

Ај сега ти одговори.
Ништо не ми значи овој доказ што некој Бада Бинг напиша, дека некој има кажано дека не јаде пиперки

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.031
Поени од реакции
24.718
Дали го знаеше Bada Bing?
Да, преку форумов. Еднаш на една збиранка спомнав дека не јадам пиперки и ме заебаваа ради тоа :D, он тоа и го пиша тука и мислев дека ќе му биде доволен доказ на Аљо дека не го лажам, ама ете не ми верува.

Kajgana Shop

На врв Bottom