A
Аљо, кркаш бишково скришно кога не те гледаат камењанци (од Камењане)? Не мора да ми одговориш ако премногу ти е лично прашањево. Што мислиш на пример ти за Албанци што не постат за Рамазан? Исто што мислиш за Албанки што имаат дечко и нормално имаат секс со него ама не се во брак? Или на пример што сакаат дечко каур?
те интересира што мисли, или што ќе пише?Аљо, кркаш бишково скришно кога не те гледаат камењанци (од Камењане)? Не мора да ми одговориш ако премногу ти е лично прашањево. Што мислиш на пример ти за Албанци што не постат за Рамазан? Исто што мислиш за Албанки што имаат дечко и нормално имаат секс со него ама не се во брак? Или на пример што сакаат дечко каур?
Да, ми текна на тоа. Ме интересира што мисли, ама бидејќи тоа не можеме да го знаеме со сигурност, за сега ме интересира што ќе пише.те интересира што мисли, или што ќе пише?
Вака од прва ми текнува дека таму падна Хеликоптерот на АРМ, и дека сум поминал неколку пати одтаму одејќи накај Кожле.И за тебе имам прашање тотално неповрзано ни со темава ни со ништо друго. Ти значи ли нешто село Блаце во Катлановско?
Не си тој што мислев дека може да си .Вака од прва ми текнува дека таму падна Хеликоптерот на АРМ, и дека сум поминал неколку пати одтаму одејќи накај Кожле.
Никогаш не се знаеНе си тој што мислев дека може да си .
Abe zuzar, ti jadesh red hot chili peppers?Аљо, кркаш бишково скришно кога не те гледаат камењанци (од Камењане)? Не мора да ми одговориш ако премногу ти е лично прашањево. Што мислиш на пример ти за Албанци што не постат за Рамазан? Исто што мислиш за Албанки што имаат дечко и нормално имаат секс со него ама не се во брак? Или на пример што сакаат дечко каур?
Radiohead самоAbe zuzar, ti jadesh red hot chili peppers?
Нц, во ниедна форма не ги јадам, мразам пиперки. Еве ти и доказ:Abe zuzar, ti jadesh red hot chili peppers?
Ај сега ти одговори.Децидно има кажано дека не јаде пиперки = македонската гордост, традиција. Енеми оф д стејт!
Ја реков затоа те чеша газето многу во ова тема, т.е. зузата ....како можеш да не јадеш пиперки, бе? Според вицот на Логиката ( и на многумина тука , што се толку љубопитни зошто муслиманите не јадат свинско, и не служат свинско), ти мора да си против соживотот во Северна Македонија ...Нц, во ниедна форма не ги јадам, мразам пиперки. Еве ти и доказ:
Ај сега ти одговори.
Види знам до кое ниво можеме да комуницираме, не може да се објаснуваме сега за логики, сарказми, хумор и паралели со примери. Ти кажав, не мора за свинското, одговори на другиве прашања.Ја реков затоа те чеша газето многу во ова тема, т.е. зузата ....како можеш да не јадеш пиперки, бе? Според вицот на Логиката ( и на многумина тука , што се толку љубопитни зошто муслиманите не јадат свинско, и не служат свинско), ти мора да си против соживотот во Северна Македонија ...
Ништо не ми значи овој доказ што некој Бада Бинг напиша, дека некој има кажано дека не јаде пиперкиНц, во ниедна форма не ги јадам, мразам пиперки. Еве ти и доказ:
Bada Bing! напиша:
Децидно има кажано дека не јаде пиперки = македонската гордост, традиција. Енеми оф д стејт!
Ај сега ти одговори.
Дали го знаеше Bada Bing?Ај сега ти одговори.
Да, преку форумов. Еднаш на една збиранка спомнав дека не јадам пиперки и ме заебаваа ради тоа , он тоа и го пиша тука и мислев дека ќе му биде доволен доказ на Аљо дека не го лажам, ама ете не ми верува.Дали го знаеше Bada Bing?