54**/2019Koj broj na prepiska si?
Автоматски споено мислење:
Da da serioznoСериозно ?
Браво, значи мрдна работата !!!!
54**/2019Koj broj na prepiska si?
Da da serioznoСериозно ?
Браво, значи мрдна работата !!!!
Verovatno preko ambasade/konzulata,moja prepiska je 60xx/2019 int. 28.02 u Sofiji.@Nateraj со интервју во Софија или во СК/БТ беше?
Za godina ipol izvadiv ti cekaj standard deka si bistar mnoguTi si najpameten
Не ги лажи луѓето.Za godina ipol izvadiv ti cekaj standard deka si bistar mnogu
Па сега се крај на февруари / почеток на март така да види ...Do koga zadolzitelna za 1 nedela 18 ti meseci uste kolku?
Vo konzulatot bitola 19.12.2018 intervju a vo MP 11.03.2019@Nateraj со интервју во Софија или во СК/БТ беше?
A na mene i po 5 isprateni meila ne mi odgovara. Da ne go gresam mailotТерминот ми беше денес,го пропуштив. Пратив меил на
l_stoyanova@justice.government.bg за да го пратат државјанството во Битола и ми го одговори следното : С'обштението следва да б'де изпратено от личен e-mail на лицето, от којто да е видно името му. Што значи ова?
I mene mi zboktisa vise. 20 meseci od intervju a kako sto gledam i celi dve godini kje pominat dodeka dojde 16.04.2019 na red. Togas mi e obrazuvana prepiska. Uzas. 6-7 meseci za site dokumenti i proishod. Dve godini na zadolzitelna kje fati i posle uste kujznae kolku drugite fazi dodeka pominat. Kje ispoumreme dodeka izlezat pasosite.Do koga zadolzitelna za 1 nedela 18 ti meseci uste kolku?
Brate toa e i jas bev od prilika tolku 20/21 mesec na zadolzitelna kosa mi pobele.I mene mi zboktisa vise. 20 meseci od intervju a kako sto gledam i celi dve godini kje pominat dodeka dojde 16.04.2019 na red. Togas mi e obrazuvana prepiska. Uzas. 6-7 meseci za site dokumenti i proishod. Dve godini na zadolzitelna kje fati i posle uste kujznae kolku drugite fazi dodeka pominat. Kje ispoumreme dodeka izlezat pasosite.
Јас сум мај 2019та при крај се со февруари.I mene mi zboktisa vise. 20 meseci od intervju a kako sto gledam i celi dve godini kje pominat dodeka dojde 16.04.2019 na red. Togas mi e obrazuvana prepiska. Uzas. 6-7 meseci za site dokumenti i proishod. Dve godini na zadolzitelna kje fati i posle uste kujznae kolku drugite fazi dodeka pominat. Kje ispoumreme dodeka izlezat pasosite.
Najverojatno go gresis mejlot,bidejki ovde na forumot e pisan tocno,ama so golemi prvi bukvi,a mejlovite kako sto znam se samo so mali bukvi( vo postot kaj sto go najdov go pisuva vaka L_Stoyanova...) a bi trebalo da e l_stoyanova@justice.government.bgA na mene i po 5 isprateni meila ne mi odgovara. Da ne go gresam mailot
Ти можеш до утре да натегаш ако имаш да платиш да ти завршам па да си ќутиш после ко поп на сарма...Не ги лажи луѓето.
Па сега се крај на февруари / почеток на март така да види ...
Najverojatno go gresis mejlot,bidejki ovde na forumot e pisan tocno,ama so golemi prvi bukvi,a mejlovite kako sto znam se samo so mali bukvi( vo postot kaj sto go najdov go pisuva vaka L_Stoyanova...) a bi trebalo da e l_stoyanova@justice.goverment.bg
Vidi vaka pa ke kazes dali ti stigna povraten mejl.. ako nemas vo inbox,proveri si i vo spam/junk folder