Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo,
sega gi izdavaat ukazite za tie so bile na intervju vo 2017 taka li?

Tocno
....se soglasuvam
..Jas sum )29../2017 a macedonmk 28../2017 a na polozitelno e nekoj den posle mene ....I od nekoa praksa go izminatiov period ....znaci najverodostojno e Kako SME poredeni na polozitelno ...toa e Fakt ;) znaci mislam deka kodot I'm e probien :)
Не знам дали си во право, може си ама... приметив еден детал. Кога бевме на интервју јас и жена ми, таму имаше 3 или 4 собички за интервјуа, се погоди така да влезам јас, па во друга соба една друга девојка, па жена ми, е затоа, жена ми е 2 бројчиња после мене, помеѓу нас е таа другата девојка. А јас сум на положителна од 17ти Ноември пишан овде, затоа што тогаш проверив а 17ти Ноември 2019 е Недела, па не сум можел од тогаш да бидам, сум бил 2-3 дена пред 17ти. Може не е така но ја споделив ситуацијава.

Xax
Не знам дали си во право, може си ама... приметив еден детал. Кога бевме на интервју јас и жена ми, таму имаше 3 или 4 собички за интервјуа, се погоди така да влезам јас, па во друга соба една друга девојка, па жена ми, е затоа, жена ми е 2 бројчиња после мене, помеѓу нас е таа другата девојка. А јас сум на положителна од 17ти Ноември пишан овде, затоа што тогаш проверив а 17ти Ноември 2019 е Недела, па не сум можел од тогаш да бидам, сум бил 2-3 дена пред 17ти. Може не е така но ја споделив ситуацијава.
Drzi voda ....a I baska ako sluzbenikot Sto gi nosel kaj Jotova ma potpis gi izmesal Kako spil Karti ....drzi taa matematika ....no Pak CE recam verodostojno e polozitelnoto....

Ukazi denes nesto ke ima, mislam ovaa nedela nema ni eden ili ako gresam popravete me

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom