Znaci se uste israkat po ambasada ti blagodaramVo odnos na Ukazite pred Bg amasada vo Sk imase 60 dusi sabajle,gi prasav ukazi da ne cekate vikaat da
Не знам дали си во право, може си ама... приметив еден детал. Кога бевме на интервју јас и жена ми, таму имаше 3 или 4 собички за интервјуа, се погоди така да влезам јас, па во друга соба една друга девојка, па жена ми, е затоа, жена ми е 2 бројчиња после мене, помеѓу нас е таа другата девојка. А јас сум на положителна од 17ти Ноември пишан овде, затоа што тогаш проверив а 17ти Ноември 2019 е Недела, па не сум можел од тогаш да бидам, сум бил 2-3 дена пред 17ти. Може не е така но ја споделив ситуацијава.Tocno
....se soglasuvam
..Jas sum )29../2017 a macedonmk 28../2017 a na polozitelno e nekoj den posle mene ....I od nekoa praksa go izminatiov period ....znaci najverodostojno e Kako SME poredeni na polozitelno ...toa e Fakt znaci mislam deka kodot I'm e probien
Se e napraveno kasha popara. Jas sum 866./2017 a sum na polozitelno od 5 februari godinava odnosno veke 6 meseci kako cekam ukazne mozis da se orientiras po toj broj ete jas sum 6563/2017 a sum na polozitelno od pred 1 nedela
2018 generalno. Moze i nekoj zaostanat sto bil na dopolnitelna i slicnoZdravo,
sega gi izdavaat ukazite za tie so bile na intervju vo 2017 taka li?
Mislam deka vise nemoze ova se pred nekolku nedeli preku mailot sto bese...Denes si gi podigaatZnaci se uste israkat po ambasada ti blagodaram
i brat mi denes go prefrlija vo finalna, aku bevme na ist datum, proveri mozebi i kaj tebe ima promenaPale ja sum59xx uste nema kaj mene promena do tolku baksuz da sum
Финалнаааааааааа јеееееееееi brat mi denes go prefrlija vo finalna, aku bevme na ist datum, proveri mozebi i kaj tebe ima promena
2018Zdravo,
sega gi izdavaat ukazite za tie so bile na intervju vo 2017 taka li?
Ete ne te zaboravileФиналнаааааааааа јеееееееее
Drzi voda ....a I baska ako sluzbenikot Sto gi nosel kaj Jotova ma potpis gi izmesal Kako spil Karti ....drzi taa matematika ....no Pak CE recam verodostojno e polozitelnoto....Не знам дали си во право, може си ама... приметив еден детал. Кога бевме на интервју јас и жена ми, таму имаше 3 или 4 собички за интервјуа, се погоди така да влезам јас, па во друга соба една друга девојка, па жена ми, е затоа, жена ми е 2 бројчиња после мене, помеѓу нас е таа другата девојка. А јас сум на положителна од 17ти Ноември пишан овде, затоа што тогаш проверив а 17ти Ноември 2019 е Недела, па не сум можел од тогаш да бидам, сум бил 2-3 дена пред 17ти. Може не е така но ја споделив ситуацијава.
zatoa sto treba da najdes posrednik sto moze da te butne pobrzo I da si platis normalnoZdravo sakam da ja prasam pale kako vo ist den zela abresa maticen a polsle i pasos posto mene posrednikot mi veli treba da cekam 2 nedeli za maticen
Nema ni promeni vo statusite osven mal broj od zadolzitelna vo finalnaUkazi denes nesto ke ima, mislam ovaa nedela nema ni eden ili ako gresam popravete me
Nema ukazi sega za sega...Ukazi denes nesto ke ima, mislam ovaa nedela nema ni eden ili ako gresam popravete me