Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Ама и Меси колку ладно копиле е човече.
Им испратил нешто што во Шпанија се вика бурофакс (ко кај нас, препорапачно писмо со повратница) каде и двете страни мора да се потпишат дека го примиле документот и го потпишале.
Никаков состанок ништо, од нигде никаде праќање писмо, онака да нема простор ни за муабет правење, ни за убедување, за ништо.
Не можам да пишам сега и во фан клуб, али покрај се што му даде Барса, вака да направи не личи, али беај само хејт ќе добијам :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ама и Меси колку ладно копиле е човече.
Им испратил нешто што во Шпанија се вика бурофакс (ко кај нас, препорапачно писмо со повратница) каде и двете страни мора да се потпишат дека го примиле документот и го потпишале.
Никаков состанок ништо, од нигде никаде праќање писмо, онака да нема простор ни за муабет правење, ни за убедување, за ништо.
ко кај нас меил напишан на латиница од stefan_kobe248@hotmail.com ne mozam da dojdam na rabota mi iskoci nesto.

Или истото само на чет на менаџерот у 2 ипол после полноќ. ej sefe utre nemozam da jdoma na rabota trba na lekar da idam zakazno iam pisi mi den od odmor poz

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ако оди во Сити, тоа ќе биде конечниот крај за ФФП со целосно мочање врз него од страна на арапите.

Од бан, до ново трошење на брдо пари, и сеа ако го потпишат Меси за астрономската плата која ќе ја бара, секоја чест, треба да се самораспуштат ФИФА и УЕФА.

А ако стварно си оди, според мене Сити или Интер, нема трета опција, едино можеби Аргентина или Јувентус у некое лудо 2020та сценарио.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Меси имаше состанок со Коман пред ова, му рече дека не останува. Барто нема муда да се сретне со него па му ја оставил работата на Коман, убеден дека нема да си замине.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Конте е тип на тренер што ќе го седне на клупа Меси пола сезона ради слаб придонес у одбрана. :icon_lol:
Така еднаш му направив јас на Фудбал Менаџер, баш со Интер.

Го купив, го седнав на клупа, не заигра ни една утакмица, му турив да тренира како штопер и бек.

Пропо за една сезона и го шитнав у Бразил на Гремио. :kafence:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.504
Поени од реакции
18.759
Како Реал Мадрид што се поздрави годинава со титула во Примера?
Реал има дрим тим во споредба со оваа Барса, и не зависеле никогаш пд еден играч, за разлика од Барса неколку сезони се шлепаат на грбот на Меси, во Ла Лига барем

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663

Знам дека ништо не значи али Сити е единствен клуб покрај Барса и Њуелс Олд Бојс кој Меси го прати на инстаграм.
И Челзи :cool:

@Syn тоа со становите ми звучи исто толку битно колку и колата што ја изнајмуваше жена му на Пеп во Торино :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Реал има дрим тим во споредба со оваа Барса, и не зависеле никогаш пд еден играч, за разлика од Барса неколку сезони се шлепаат на грбот на Меси, во Ла Лига барем
Али не сфаќате дека тоа беше и товар врз тимот, затоа ниеден играч не успеваше ништо да направи, сега ќе има поголема слобода, без да имаат во умот пас до Меси само, има и многу позитивни работи со неговото заминување ама рано е да се зборува, нека бидне работата прво.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Нах. Ако оди ЛШ нема да видат следни 2-3 сезони, ама и со него не видоа последниве секако. Во Ла Лига нема зима за нив, пак ќе си освојат лаганица барем 3 титули во наредните 5 сезони, со Рики Пјуг и Асу Фати.
Автоматски споено мислење:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.153
И Челзи :cool:

@Syn тоа со становите ми звучи исто толку битно колку и колата што ја изнајмуваше жена му на Пеп во Торино :D
sakam da kazam deka opcijata za zaminuvanje, i toa konkretno kade, ja nacnaa italijancite, mesec dena pred bilo sto da iskoci za nekoe takvo scenario deka mesi ke si ide. Zatoa inter vlagaat u kombinacija, ova e samo bonus so stanovite, sepak istite tie mediumi i za ronaldo taka pocnaa od real, pred site ostanati. Ne vikam inace deka ke dojde tuku deka toa e pricinata zasto inter vlaga vo kombinacii za nego, ima osnova. Na krajot od denot ne e ova natprevar megju klubovite da go dovedat, prilicno sum ubeden ko i ronaldo sto uste od januari znael kade ke produzi i veke ja naredil za toa so perez, i mesi isto, ima odluceno odamna kade ke produzi kariera.

Kajgana Shop

На врв Bottom