- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.263
- Поени од реакции
- 84.360
кај го рече он тоа у постот?Сега кога печалат со СДС, во ред е сега се! Најчесни се де, заедно со Зоќе...
кај го рече он тоа у постот?Сега кога печалат со СДС, во ред е сега се! Најчесни се де, заедно со Зоќе...
ДПМНЕ не е ВМРО и обратно, тоа за почеток да расчистиме. Инаку не ја сфати поентата, а тоа е дека на ниту еден форумски поддржувач на ДПМНЕ дури беа на власт не им сметаше ДУИ како сега, па да отвори тема, се беше супер.Ти кажуваш само со ВМРО демек краделе, како со СДСМ да не владеале, реално гледано 2002-2006 со СДСМ беа во иста влада, 2017-2020, до сега 9 години се и со ВМРО толку, беа на власт, али нејсе повеќе со ВМРО краделе...
Велиш такво нешто да направила една таква мега, гига, тера патриотска структура како ДПМНЕ?Ja би го додал светски уникатниот закон за знамиња, од 2011-та, после кој знамето на Република Албанија се вее на нашите државни институции.
Прво ВМРО-ДПМНЕ и никој не можи да му го одземе тоа право, јас ја сватив поентата многу добро... Јас викам вака кој правел криманл нека одговара, друго а ти ако си толку уверен во тоа дека за секој имаат кривични пријави сигурно имаш информации од прва рака од потесното раковдоство на СДС...ДПМНЕ не е ВМРО и обратно, тоа за почеток да расчистиме. Инаку не ја сфати поентата, а тоа е дека на ниту еден форумски поддржувач на ДПМНЕ дури беа на власт не им сметаше ДУИ како сега, па да отвори тема, се беше супер.
Е сеа ова пошто те читам на темата за ДПМНЕ, уште 10г најмалку нема партиски неопределен да гласа за жмро.
Нема да дојдете на власт затоа шо ви држат стокмени еден куп кривични пријави по фиоки, и појма немате кој се е, и колку коруптивно компромитиран од сите тие кои биле на некаква државна функција, се тоа шо сте работеле 24/7/365 за Македонија. Ниту американците, ниту русите ве терале да правите шо сте правеле, џабе изговори за мрачни сили и заговори. И се тоа се користи за врбување по потреба. А нема шанси од корен да се ресетирате.
Автоматски споено мислење:
Какво раководство на СДС јас со Сорос на Вибер пишувам.Прво ВМРО-ДПМНЕ и никој не можи да му го одземе тоа право, јас ја сватив поентата многу добро... Јас викам вака кој правел криманл нека одговара, друго а ти ако си толку уверен во тоа дека за секој имаат кривични пријави сигурно имаш информации од прва рака од потесното раковдоство на СДС...
Колку лесно човек може да те прочита, ама нема везе....имаш армија од идиоти кои ќе ти ставаат лајкови. Се додека е така немаш гајлеДПМНЕ не е ВМРО и обратно, тоа за почеток да расчистиме. Инаку не ја сфати поентата, а тоа е дека на ниту еден форумски поддржувач на ДПМНЕ дури беа на власт не им сметаше ДУИ како сега, па да отвори тема, се беше супер.
Е сеа ова пошто те читам на темата за ДПМНЕ, уште 10г најмалку нема партиски неопределен да гласа за жмро.
Нема да дојдете на власт затоа шо ви држат стокмени еден куп кривични пријави по фиоки, и појма немате кој се е, и колку коруптивно компромитиран од сите тие кои биле на некаква државна функција, се тоа шо сте работеле 24/7/365 за Македонија. Ниту американците, ниту русите ве терале да правите шо сте правеле, џабе изговори за мрачни сили и заговори. И се тоа се користи за врбување по потреба. А нема шанси од корен да се ресетирате.
Автоматски споено мислење:
Велиш такво нешто да направила една таква мега, гига, тера патриотска структура како ДПМНЕ?
Не ми се верува.
Никој на никого не му го оспорува тоа, дека ВМРО е на секој еден чесен Македонец, ама неможиш па да кажиш дека ВМРО-ДПМНЕ не смее да се вика, и Љубчо има ВМРО-НП ама никој од вас тука не ја спомнува само НП .Какво раководство на СДС јас со Сорос на Вибер пишувам.
ВМРО припаѓа на секој еден чесен патриот во оваа земја, не само на ДПМНЕ. Утре може Бачев ќе сака да се ребрендира во ВМРО Единствена Македонија, или ВМРО Глас за Македонија а има и ВМРО БНД на Каракачанов итн. Многу лесно е кажеш дека не може никој да им го одземе правото, само колку имаат заслуга е прашањето да бидат единствени кои се сметаат за наследници.
Имаше и други партии со предзнак ВМРО, не е само Љубчо изоставен. Не си правете филмови дека вие имате некаков монопол врз патриотизмот во Македонија, кој е за ДПМНЕ е патриот а сите други не се, така некако испаѓа вашето.Никој на никого не му го оспорува тоа, дека ВМРО е на секој еден чесн, ама неможиш па да кажиш дека ВМРО-ДПМНЕ не смее да се вика, и Љубчо има ВМРО-НП ама никој од вас тука не ја спомнува само НП и тоа никогаш нема да се случи.
Сака да кажеш терористи под влијание на капата САД кои беа внесени во влада и од тогаш се главен фактор во МКД . И да има тема за тоа не фала. Главен фактор за дестабилизација. БЕз кои неможе да формираш влада од страна на македонска партија кои ја гласале македонци нормални жители на ова парче земја кое е поробувано во минатото без број пати.Од борци за територија на крај излегоа како борци за човекови права во 2001 година. Жална Македонија. Се им дадоа еве стигнаа и до премиер. Жалосно. Јас не би коментирал во ваква тема нема потреба. ПОгледнето го Американското знаме. КАде е МКД знамето Во која држава се наоѓаме? Албанско знаме, Нато нормално терористичката организација и САД знамето. Каде е Македонското? Страшна заблуда луѓе/ Македонија досега години наназад страда покрај од сопственото незнаење и неумеење да си го дефинира нептијателот и од домашни кртови и предавници, страда и од Албанското население поготово политичката гарнитура. Груби агент на ЦИА. ДА....... би требало да има тема и за партијата која од 2001 година стана главен фактор за збиднувањата во МКД, а можеби и идни турбулентни настани, не само во МКД, туку и во регионот со покана на лидерот на ова политичка партија да се појави во Специјалниот суд во Хаг,
Прегледај го приврзокот 263687 Прегледај го приврзокот 263696 Прегледај го приврзокот 263692 Прегледај го приврзокот 263693
да би ги оделиле настаните на членството на оваа партија и нејзиниот лидер од темите од другите партии, еве посебен простор,
Да , де има, ама и сите се изгаснати тие партии што имале предзнак ВМРО, освен онаа на Љубчо НП де .Имаше и други партии со предзнак ВМРО, не е само Љубчо изоставен. Не си правете филмови дека вие имате некаков монопол врз патриотизмот во Македонија, кој е за ДПМНЕ е патриот а сите други не се, така некако испаѓа вашето.
Шо да прочиташ кога отворено ти кажувам, курто муртовци сте, згора на тоа ти па кај се најде да именуваш некој како идиот?Колку лесно човек може да те прочита, ама нема везе....имаш армија од идиоти кои ќе ти ставаат лајкови. Се додека е така немаш гајле
Нема да дојдете на власт вика
Контекст бато...такви ефтини фори на други продавај им. Прочитан си како селски буквар. Немаш муда ни да признаеш што правиш и како правиш.....не сакам обично да се расправам со такви како тебе, ама преку куров веќеШо да прочиташ кога отворено ти кажувам, курто муртовци сте, згора на тоа ти па кај се најде да именуваш некој како идиот?
Еве последно што си пишал,
Ти сам се декларираш како штапски пацов, шо останува понатаму за дискусија, оди во штабот сега по насоки.
Тоа шо имавте преку 150к гласови помалку од минатите парламентарни избори ми делува како вие да сте тие кои се прочитани како селски буквар од гласачите. Селските фори вас не ви поминуваат, инаку продолжете со фингираните внатрепартиски конфликти, може ќе ви поверува некој дека не сте сеуште измеќари на братучедите.Контекст бато...такви ефтини фори на други продавај им. Прочитан си како селски буквар. Немаш муда ни да признаеш што правиш и како правиш.....не сакам обично да се расправам со такви како тебе, ама преку куров веќе
Стварно?Тоа шо имавте преку 150к гласови помалку од минатите парламентарни избори ми делува како вие да сте тие кои се прочитани како селски буквар од гласачите. Селските фори вас не ви поминуваат, инаку продолжете со фингираните внатрепартиски конфликти, може ќе ви поверува некој дека не сте сеуште измеќари на братучедите.