Greskom sam pritiskao na odgovor .HvalaPozdrav![]()
Автоматски споено мислење:
Dobar dan clanovima Kajgana foruma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Greskom sam pritiskao na odgovor .HvalaPozdrav![]()
Imam ja al nemam vremena palit laptop a na mobitelu nemamPa ja eto čeka baklja neko da mi šalje ali nema niko![]()
Meni netrebas slat nekoliko godina tamo 2028
i ja se pridružujem željama.Baram netflix acount koj ima viska... I fala mu unapred...
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Moze lista hvalaPrvih DESET koji se jave imam top listu (svoj skan) MAC liste!!!-Javite se djelim na PM!!!Прегледај го приврзокот 262355
ajde @Razarac kad budes imao vremena posalji jedan macic za baklju....cisto da provjerim kako ferca...nije mi nuznost...Imam ja al nemam vremena palit laptop a na mobitelu nemam![]()
![]()
Jarane, znas i sam da ti copy/paste netflix acounti ne rade, pusti neka svako sebi trazi, bez ljutnje a i opasno je sa tim se igratiNETFLIX....
Gdje smo bili, što smo ono htjeli? Ništa više ne znam ja o nama. Ovu tamu, zovem beskraj bijeli. Tako živim, mislim godinama. Druga kava tek me blago budi Kod mene su nepromjenjene stvari. 10% od dana što nudi Meni dosta, skromno duša stari. Ti si jugo i donosiš kišu. Uz tebe me iste stvari vežu. Pa se sjetom trenutci ispišu, Kad ustanu i kad samnom liježu. |