- Член од
- 28 април 2020
- Мислења
- 237
- Поени од реакции
- 321
Ja ni sa kim nisam zavađen pa čak ni sa Albancima, a za tvoj slučaj ne znam, to reci ti meni. Kažeš "А масакри какви што немало во отоманско за 540 години србите за 20-25 години." od koje do koje godina i koliko (otprilike, ne čak ni precizno!) nevino stradalih.Или хрвати. Уште некој јанез фали да опраи крива Дрина *Мура во случајов.
И после ко нас бре завади им е муабетот
А масакри какви што немало во отоманско за 540 години србите за 20-25 години.
Автоматски споено мислење:
Иха, на велико е правен муабетот за Нанкинг и други јапански дешавки во темата во која не постираат жени.
Ванчо Михајлов е релевантен ко расипан семафор, поголем историски губитник од овој не постои, дно.
Нема потреба од забрани, може кој сака да постира на темава, така и ја замислив, да има мултиетничка димензија, што се покажа како успешно, е сеа оф-топик се претера ама што да се прави. Не е битно дали е некој бугарин, албанец, македонец, турчин, грк или боже ме сачувај, србин.
Него, ко нас то завади?
Da, i onda kada mi odgovoriš koliko je nevino stradalih od srpske ruke za tih 20-25 godina, napiši, molim te, i koliko je nevino stradalih od strane turske ruke za tih 540 godina. Hvala.Ja ni sa kim nisam zavađen pa čak ni sa Albancima, a za tvoj slučaj ne znam, to reci ti meni. Kažeš "А масакри какви што немало во отоманско за 540 години србите за 20-25 години." od koje do koje godina i koliko (otprilike, ne čak ni precizno!) nevino stradalih.
Još nešto, čemu to "или боже ме сачувај, србин."?Или хрвати. Уште некој јанез фали да опраи крива Дрина *Мура во случајов.
И после ко нас бре завади им е муабетот
А масакри какви што немало во отоманско за 540 години србите за 20-25 години.
Иха, на велико е правен муабетот за Нанкинг и други јапански дешавки во темата во која не постираат жени.
Ванчо Михајлов е релевантен ко расипан семафор, поголем историски губитник од овој не постои, дно.
Нема потреба од забрани, може кој сака да постира на темава, така и ја замислив, да има мултиетничка димензија, што се покажа како успешно, е сеа оф-топик се претера ама што да се прави. Не е битно дали е некој бугарин, албанец, македонец, турчин, грк или боже ме сачувај, србин.
Него, ко нас то завади?
Последно уредено: