A
Avenger99
Гостин
Ама затоа тебе секој пост x2 ти се броиAvenger e obesen za haha reakcija na post. Ne si ja sfatil konotacijata.
P.S ti imas poveke postovi od mene
Ама затоа тебе секој пост x2 ти се броиAvenger e obesen za haha reakcija na post. Ne si ja sfatil konotacijata.
P.S ti imas poveke postovi od mene
Од кај оваа информација за врзан потпис ?На Мутино поише ќе му се исплатеше да им даде премиер 2 со 2, од колку да си има врзан потпис со мрсник каков што е Артан Груби.
Врзан потпис не постои во законот за влада. Не постојат ниту потпретседатели, ниту вице(то)-премиери, ни заменик премиер (претседател на влада). Владата има претседател и министри. Од министрите, претседателот избира кој ќе го заменува кога е „заузет“. И толку. Секако, има заменици, помошници, дрн-дрн... лапачи на плати...На Мутино поише ќе му се исплатеше да им даде премиер 2 со 2, од колку да си има врзан потпис со мрсник каков што е Артан Груби.
Викаш не е уставно?Врзан потпис не постои во законот за влада. Не постојат ниту потпретседатели, ниту вице(то)-премиери, ни заменик премиер (претседател на влада). Владата има претседател и министри. Од министрите, претседателот избира кој ќе го заменува кога е „заузет“. И толку. Секако, има заменици, помошници, дрн-дрн... лапачи на плати...
Po beВикаш не е уставно?
Господинот Мицкоски го пофали Господинот Али Ахмети како искусен политичар и татко на нацијата, од кого можел многу да научи.Повеќе од веројатно сценарио со Паша Зоти на власт.....наместо да излезеше народов да гласа за некои што ќе му заштитат национални интереси паметни се правеа, исто зло било. Реков и за време на кампања дека ќе уживам во ова сценарио....ама тешко ми оди.
Сите вие што мислите нешто паметно направивте што дозволивте втор мандат на Зоки сте се заебале гадно.....ве изнасанкаа, у мозок ве изебаа. Едина сатисфакција ви е што не може реално да се докаже истото, ќе остане она исти кур дека биле.
Што сееш тоа жнееш, ова трет пат го пишувам овде.
а што грешно кажал ? ако и муртино научеше нешто од али немаше сигурно да дојдеме до ова дереџе.Господинот Мицкоски го пофали Господинот Али Ахмети како искусен политичар и татко на нацијата, од кого можел многу да научи.
Овој ќе ги бранеше нашите национални интереси?