A
Ali Pasha
Гостин
Идниот министер за надворешни работи...Замисли кога ќе урла надвор вака
А за на Рада фризурата? 4 години ли беше. При таква можност, кога незнаат да ја завршат работата како што треба, нека гнијат у затвор.Еј чoвече,зa некoлку тупaници нa Зијaдин Селa ги репнaa пo 10 и пoл и пo 13 и пoл гoдини луѓенo,ке скaпaт у зaтвoр.Сaмo зa нив ми е кривo
Истите се поздравуваа и разминуваа лабаво со Груби и други од ДУИ.Еј чoвече,зa некoлку тупaници нa Зијaдин Селa ги репнaa пo 10 и пoл и пo 13 и пoл гoдини луѓенo,ке скaпaт у зaтвoр.Сaмo зa нив ми е кривo
Не беа тие,ова на памет збориш.Тие што се поздравуваа сеуште прават милиони.Истите се поздравуваа и разминуваа лабаво со Груби и други од ДУИ.
Села не е до толку глуп и знае таа работа од каде доаѓаше.
Е да знаете како живеат тие луѓе, поточно нивните деца. На сите жените избркани од работа, без никакви финансии од никаде. А од друга страна, тепачите на ДУИ се фактор и понатаму, имаат бизниси и среден живот. Далеку од тоа дека бранам некого, тие луѓе беа партиски членови, имаа привилегии 10 години со тоа што се вработија, кога би била обратна ситуацијата можеби би бил во конфликт со нив, но од денешна гледна точка навистина се за жалење и за подржување. Ова е уште една плус причина да ги мразам дпмне, Грујо и Мијалков, ги наместија луѓето да не можат да гледаат како им растат децата. Радикални исламисти беа пуштени надвор а они се затворени по 10 години.Не беа тие,ова на памет збориш.Тие што се поздравуваа сеуште прават милиони.
Зошто нема тука албанско знаме?Овие северџаниве скроз избегале од памет, не ми се верува дека до толку можат да пролупаат.
На фб многу ретко се уклучувам, слабо пратам, добивам напади за повраќање, али ете пред неколку минути решив денес да биде еден од тие ретки моменти и што ќе видам, не била само Рада, гледам еден чстита празник на армијата и нормално како што доликува.
Прегледај го приврзокот 262988
Министер на надворешни во вазална држава по мене е најнебитна функција во мк влада. Не зависи ништо лично од него, уште полошо, освен ако имаш шпиунска тезга, нема екстра приход, нема мрсни тендери. Едино ако си нарцис и сакаш да се се сликаш на разни средби со луѓе од светот кои имаат некакво влијание па да може да си го надуе егото...Од друга страна пак, се двоумам колкава штета може да направи албанец за надворешни, па макар бил и Груби, кога ќе ги ставиме рамо до рамо со досегашниот пандан на Мистер Бин, Димитров. Колкава штета може да направи на меѓународниот углед, достоинство на државата, ако воопшто остана нешто такво... колку може да биде по антимакедонски настроен е навистина тешка дилема. Одземена ни е дури и утехата дека каков таков бил македонец, по што реално и не е, северџанин со тапија си е човекот. Така да некако тешко иде да се направи некаква макар и минорна дистинкција која што би ја оправдала ваквата условно кажано "загуба" на еден ваков дипломат од кариера лол.
Identicno kako sto gi glasaa i prethodnite 11 godini, licniot interes i benefit e pred se, umre toa vreme koga se kaznuvase aktuelnata vlast zaradi losite politiki, sega sekoja individua saka da zgrabi nesto od vlasta.Народов наш (глуп) изгласа ова,по втор или трет пат.Ај еднаш несакајки,ама ова е намерно.Македонскиве нејќам да ги коментирам,амеби,бесклеточни бескичмењаци..згадени ми се.Само браво големо за албанските политичари..така се води политика и се шупчи глуп народ кој е слеп без очи.