ѓуптинoт oд Муртинo 14 или 15пaти пoвтoри декa е блaгoдaрен зa гoлеминaтa и дoблестa нa Али Ахмети и ДУИ.Кoјa е тaa гoлеминa и дoблест знaе некoј?
Уриме Зибери. Уште тоа остана, и тоа го шитна.Леле Заев како под посран е на пресот
Сурат не му се смее како опозиција да е, кој знае какви барања поставиле овие овој толку скиснат шо е
Последните 100 дена премиер ќе биде албанец, и тоа не технички. Пржинска влада ќе укинеле, а премиер ќе си бил албанец.Му дозволил да фигурира како премиер. Сите битни и витални ресори во замена за тоа он да е премиер паѓаат во раце на ДУИ, што впрочем им беше планот на ДУИ од самиот старт.
За нас како Македонци голема победа е што Македонецот Заев останува да е премиер, што сепак не е мала работа
Му дозволил да фигурира како премиер. Сите битни и витални ресори во замена за тоа он да е премиер паѓаат во раце на ДУИ, што впрочем им беше планот на ДУИ од самиот старт.
За нас како Македонци голема победа е што Македонецот Заев останува да е премиер, што сепак не е мала работа
Да видиш како се промовира двојазичност у дијаспора.МНР со албанец. Тоа би требало да биде забавно.
Јас да сум на нивно место би одел со еднојазичност. Веќе кога е бал нека е маскенбал.Да видиш како се промовира двојазичност у дијаспора.
У Минхен конзулот од УЧК у амбасадата на нашата држава не можеш со полиција да го најдеш.Јас да сум на нивно место би одел со еднојазичност. Веќе кога е бал нека е маскенбал.
Toa кажи им го на Албанцине од Арачиново, што немаат уште канализација.Едноставно ви кажа Колев на сите во едно обраќање: партиите кои 30 години спомнуваат во своите програми канализации, градење на патишта и инфраструктура а имале 30 години тоа да го исполнат а уште само го споменуваат во своите програми, доволно зборува за успешноста на таквите партии.