I ti vle4esh koreni, imash i ti of4odonska, gomnodonska, glupodonska, severdonska, shipodonska genetika, i ti spagash vo tie ofci bez identitet, ako si otkazan od glupodonskiot pasosh i drzavjanstvo, togash izvini, ama dlaboko vo sebe i ti si del, koristish glupodonski jazikвеќе сте овци без идентитет кој живеете во окупирана држава, не знам како не си забележал до сега,
Мислам дека веќе е време.
Ти и @puno за што сте капарени?
Meне ми ветија работа во Берово а анон ќе го води хелсиншки комитет.Ти и @puno за што сте капарени?
Штета е такви капацитети како вас да бидат на такви нискодоходовни позиции, реагирајте дури е време. Едниот може да биде претседател на Регулаторна за енергетика, другиот претседател на управен одбор на М-НАВ.Meне ми ветија работа во Берово а анон ќе го води хелсиншки комитет.
Јас по некоја среќна случајност сум се родил во некоја друга држава така да ја не сум се откажал од ништо, мојот пасош и државјанство не се севрномакедонски //// . Јас не морам и не се идентификувам со северџан. А за јазикот бугарски што го користите, онака сум го научил и го користам, ништо лошо, јазик плус.I ti vle4esh koreni, imash i ti of4odonska, gomnodonska, glupodonska, severdonska, shipodonska genetika, i ti spagash vo tie ofci bez identitet, ako si otkazan od glupodonskiot pasosh i drzavjanstvo, togash izvini, ama dlaboko vo sebe i ti si del, koristish glupodonski jazik
Заради ДУИ ли си одите од државава?глупо е, премногу е глупо ...
Еднашка кажува дека Дуи ке оди во опозиција, затоа после да коалицира со нив за влада. Ова не е од вчера ова се дешава 20 години кога е Дуи на власт, и сега заедно ајде ке се здружиме а потоа ке се караме и после пак предвремени? Затоа не ни ја бива државата, а најмногу и крив народот, јас и сите други сме криви по што им дадовме такви резултати, овие резултати за мене се каша-попара, очекував многу повеке гласови за малите партии у стилот "'преку кур од овие (вмро-сдсм)"' и што најдвоме? - ПАК ИСТО!
И пак после ние младите сме си отишле од државата, а оваа реченица ја користат сите партии што се во опозиција, епа ...
ЕПА КУРАЦ!
Едит: За ВМРО немам ни збор, они си се ''прича о себи''
Ti se nasmea Avenger, pak e sramezliv.Јас по некоја среќна случајност сум се родил во некоја друга држава така да ја не сум се откажал од ништо, мојот пасош и државјанство не се севрномакедонски //// . Јас не морам и не се идентификувам со северџан. А за јазикот бугарски што го користите, онака сум го научил и го користам, ништо лошо, јазик плус.
Заради тебе, оти ги гласашЗаради ДУИ ли си одите од државава?