Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2018
Мислења
334
Поени од реакции
246
веќе сте овци без идентитет кој живеете во окупирана држава, не знам како не си забележал до сега,
I ti vle4esh koreni, imash i ti of4odonska, gomnodonska, glupodonska, severdonska, shipodonska genetika, i ti spagash vo tie ofci bez identitet, ako si otkazan od glupodonskiot pasosh i drzavjanstvo, togash izvini, ama dlaboko vo sebe i ti si del, koristish glupodonski jazik

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Meне ми ветија работа во Берово а анон ќе го води хелсиншки комитет.
Штета е такви капацитети како вас да бидат на такви нискодоходовни позиции, реагирајте дури е време. Едниот може да биде претседател на Регулаторна за енергетика, другиот претседател на управен одбор на М-НАВ.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.434
Поени од реакции
9.106
I ti vle4esh koreni, imash i ti of4odonska, gomnodonska, glupodonska, severdonska, shipodonska genetika, i ti spagash vo tie ofci bez identitet, ako si otkazan od glupodonskiot pasosh i drzavjanstvo, togash izvini, ama dlaboko vo sebe i ti si del, koristish glupodonski jazik
Јас по некоја среќна случајност сум се родил во некоја друга држава така да ја не сум се откажал од ништо, мојот пасош и државјанство не се севрномакедонски //// . Јас не морам и не се идентификувам со северџан. А за јазикот бугарски што го користите, онака сум го научил и го користам, ништо лошо, јазик плус.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Оваа изјава треба у пакет со изјави од брат му Али у темана за здравје да се коментира,како доказ дека шизофренијата е наследна,фамилијарна болест.Едниот брат безуспешно е лечен у Швајцарија,еве сега кај Фекри букнала болештијата.А глеј двајцата имаат фиозиономија за шизофреничари

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
глупо е, премногу е глупо ...

Еднашка кажува дека Дуи ке оди во опозиција, затоа после да коалицира со нив за влада. Ова не е од вчера ова се дешава 20 години кога е Дуи на власт, и сега заедно ајде ке се здружиме а потоа ке се караме и после пак предвремени? Затоа не ни ја бива државата, а најмногу и крив народот, јас и сите други сме криви по што им дадовме такви резултати, овие резултати за мене се каша-попара, очекував многу повеке гласови за малите партии у стилот "'преку кур од овие (вмро-сдсм)"' и што најдвоме? - ПАК ИСТО!
И пак после ние младите сме си отишле од државата, а оваа реченица ја користат сите партии што се во опозиција, епа ...

ЕПА КУРАЦ!

Едит: За ВМРО немам ни збор, они си се ''прича о себи''

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
глупо е, премногу е глупо ...

Еднашка кажува дека Дуи ке оди во опозиција, затоа после да коалицира со нив за влада. Ова не е од вчера ова се дешава 20 години кога е Дуи на власт, и сега заедно ајде ке се здружиме а потоа ке се караме и после пак предвремени? Затоа не ни ја бива државата, а најмногу и крив народот, јас и сите други сме криви по што им дадовме такви резултати, овие резултати за мене се каша-попара, очекував многу повеке гласови за малите партии у стилот "'преку кур од овие (вмро-сдсм)"' и што најдвоме? - ПАК ИСТО!
И пак после ние младите сме си отишле од државата, а оваа реченица ја користат сите партии што се во опозиција, епа ...

ЕПА КУРАЦ!

Едит: За ВМРО немам ни збор, они си се ''прича о себи''
Заради ДУИ ли си одите од државава?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Она гнасноно жениште Шеќеринска цел викенд во Маврово, се смешка, се костреши мисли дека сите ја гледаат, барем ко човек ја испцув :icon_lol:

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.867
Поени од реакции
2.846
Јас по некоја среќна случајност сум се родил во некоја друга држава така да ја не сум се откажал од ништо, мојот пасош и државјанство не се севрномакедонски //// . Јас не морам и не се идентификувам со северџан. А за јазикот бугарски што го користите, онака сум го научил и го користам, ништо лошо, јазик плус.
Ti se nasmea Avenger, pak e sramezliv.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom