LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
@ts01 ако купуваш оди купи и не замарај веќе, аман не му реплицирајте

@ts01 ако купуваш оди купи и не замарај веќе, аман не му реплицирајте
Буразерче, како је? Јеси се добро наспавао данас? Ако ниси немој нас ти замарати с твојим фрустрацијама на овој теми. Имаш остале још хиљаду и једна тема за плакати и хејтати.

Oooo ne znaev deka ste tolku zapaleni na ednostavni prasajna... Ne mora da odgovarate* ok e fala...
Ма не се секирај за него. Сигурно му смемало апчиња, а денеска недела, нема од кај да си купе.
А ја као магаре за инат ке ти реплицирам ;)
Ако си ограничен со буџет, оди на Самсунг RU7092. Другар мој го има, и нема некоја осетна разлика у сликата.
И поарно оди на 55 инча. За брзо ке се свикнеш на големината и ке сакаш 65,75 да имаш.

Ма не се секирај за него. Сигурно му смемало апчиња, а денеска недела, нема од кај да си купе.
А ја као магаре за инат ке ти реплицирам ;)
Ако си ограничен со буџет, оди на Самсунг RU7092. Другар мој го има, и нема некоја осетна разлика у сликата.
И поарно оди на 55 инча. За брзо ке се свикнеш на големината и ке сакаш 65,75 да имаш.
99% ke bide taka!

Kako e samsungot.? Slika/boi ?svetlina/ostrina kako e na 4k videa.?opsto kako si zadovolen...?ovoj tizen os ne sum go rabotel do sega,ne znam kako e so aplikacii bidejki jas ako zemam samsung ke se gleda youtube i iptv preku app, mn.retko ke odi na dvb-c... Do sega na Lg to ja imav smart iptv app,ednokratno se plajka 4.99€ za akcivacija No aplikacijata vredi za site pari* nekade denovive procitav i za tizen deka imalo slicna app za iptv...no za pocetok da odlucam dali samsung ili pak Lg.
Одма да ти кажам дека искуство и познавања немам којзнае какви со ТВата а не сум и некој захтевен. Лично мене ми прави многу кеф сликата,боите,црната длабока,звукот,брз софтвер за разлика од тоа што го имав предходно LCD Blaupunkt 43 инчен 7 год стар. За сега е добар нема крешнувања,губење на линкови при гледање НБА и по некое филмче.

Не, нема да биде така. Нема да купиш ништо.
Евентуално може мотор да си купиш или ново телефонче.
Ok kako sto mislis ..tvoi si e... A koga ke se kupi tv to moze sliki da pustam tuka*??
Автоматски споено мислење:

Одма да ти кажам дека искуство и познавања немам којзнае какви со ТВата а не сум и некој захтевен. Лично мене ми прави многу кеф сликата,боите,црната длабока,звукот,брз софтвер за разлика од тоа што го имав предходно LCD Blaupunkt 43 инчен 7 год стар. За сега е добар нема крешнувања,губење на линкови при гледање НБА и по некое филмче.
Ok dovolno e i tolku*

A koga ke se kupi tv to moze sliki da pustam tuka*??
Ако се случи тоа ќе ти се извинам јавно. Како доказ мора на ливче да си го напишеш никот, кајгана форум и дата. Со фломастер.

Не знам со латиницава и ѕвездиве на крај, од 2008, како уште постоиш. Никој нема тоа да ми го објасни.
Ami posno si e posno korisno e za krvotokot,toa so (*) ke go ima i vo potpisot na noviot Tv.?odgovara?

Ami posno si e posno korisno e za krvotokot,toa so (*) ke go ima i vo potpisot na noviot Tv.?odgovara?
Хаха, те сакам! Совршен ти е одговоров, ти благодарам многу што не се налути. Извини.

Хаха, те сакам! Совршен ти е одговоров, ти благодарам многу што не се налути. Извини.
Анонче очигледно си се снашол со аптека или си позајмил од некој една доза апови. Воздржувај се од коментари при вакви кризни ситуации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom