- Член од
- 31 мај 2015
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 129
Дали знаеме... Дали во Мексико имаат мустаќи ???Дали можеби знаете кој може на некој начин да ми реставрира нож, во одлична функција е, сече океј, но сакам малце да се подсреди, да изгледа подобро
Ми се чини дека нема многу за работа на него ама пак сакам да биде тип топ...Дали знаеме... Дали во Мексико имаат мустаќи ???
Шега настрана мајсторот е постот над твојот, и не е само тој, ама ти најдобро стави неколку слики од ножот и кажи што сакаш да се направи.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ovoj hanxhar e pofunksionalen za u pllanina a çe ti ide i uz odelloНемам некоја колекција на ножеви, ама како pocket knife во планина го користам ова
Single blade SNAP-ON KERSHAW KAI Shallot 1840GRNSO Ken Onion Speedsafe
Прегледај го приврзокот 264393
Исто и еден мултифунксионален нож Leatherman Wingman
https://pricespy.co.uk/sports-outdoors/outdoor-life/outdoor-tools/multi-tools/leatherman-wingman--p1031033
Прегледај го приврзокот 264400
Ова ти е само интро за да муабетиш со мене?!? Немој да бидеш срамежлив, дојди во Тетово, па можеш лично да ми предложиш и други алтернативи (од ладни оружја, оти за огнени сигурно се сметаш аматер, наспроти арнаутите...)Ovoj hanxhar e pofunksionalen za u pllanina a çe ti ide i uz odello
Прегледај го приврзокот 264415
a eve i multifunksionalen pribor za da go proshirish koleksijata
Прегледај го приврзокот 264416