Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слушам Ван Дер Варт ќе бил замена за Лампард значи Лампард ќе иде во пакет со Мурињо ?

@пејо Дрогба е прва опција после Шева :)

@фантом ако ви го дадеме Кака и Пато ќе треба пола Челзи да ви го собереме :)

Грешно слушаш. Иако договорот со Ламп не е продолжен, не е глупа управата да продаде класа играч, кој е икона на клубот, за некој што не се ни сигурни дали ќе се снајде во тимот.

П.С. Од каде толкава сигурност дека Мурињо ќе дојде во Милан?:)

Можда ако имате среќа Манчини ќе го земете. :)

Не менуваме ние тренер бе, не е тоа чорапи :)
A за Лампард така се шпекулираше па да прашам :)

Ама еден од Шева или Дрогба сигурно на лето ќе замине а замена би требал да биде Гомез

Анелка, Дрогба, Калу, Пизаро, Сахар. Зошто ни е Шева? Е сега ако Аврам планира да го зема Агуеро (такви муабети се слушаат, ама не верувам), тогаш можда и Пизаро ќе лета.

Дајте ни ги Кака, Пато, Палоски и Гуркуф, и ваш е. :)

Дрогба ќе го добиете само кога ќе е 35+ или ако последна желба му е да го погребаат во Милано.

радикални ставови и иредентизам многу ама има време за преговори ке се договорат страните.

Слушам Ван Дер Варт ќе бил замена за Лампард значи Лампард ќе иде во пакет со Мурињо ?

@пејо Дрогба е прва опција после Шева :)

@фантом ако ви го дадеме Кака и Пато ќе треба пола Челзи да ви го собереме :)

Ти си несентименталне човек и неразбрано детиште Тетоец еден Шева е пред се и над се имам правено “здраво’’ со него и се имаме гушнато дури,не ми кажувај прикаски Шева е испоробана формула за успех и нема ризик за промашај кај мене е ако не бидне ништо со Шева после Дрогба.
А за Челзи гарантирам дека после Европсково ке се залетаат по некој играч што ке го одигра добро истото и ке даде голови не знам зашто ама така ми мириса,,,за играчи препорака Нолан и Агбонлахор како ке им легнат тоа е чудо,плус читав нешто демек Роман го барал Зола за тренер ама овој го одбил под изговор дека не бил спремен а и мислам дека Еврејов не е така лош може да се установи како трнер таму :toe:

И лижавче дан ти даде :pos:
ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ ... мајкаму га бараше во Челзи сеа нека си седи таму :)
Си га упропасти кариерата во Челзи ... тоа ти е кога слушаш жена !!!

Имаме шанси бе Чомбе, ние да го тепаме Арсенал, вие да изгубите од Ливерпул и оп, сме се залепиле зад вас одма. Еден непланиран кикс од ваша страна и веќе ништо не се знае. :)

Сепак однапред не зборувам ништо, прво утре да ги тепаме Тотенхем, после ќе видиме. :)
Јас не реков дека немате, реков дека ќе видиме, наредните дерби натпревари ќе направат појасна слика на првенствената табела и како понатаму ќе се одвива првенството.
А моја претпоставке е дека Ман Ју и Челзи ќе ја продолжат трката за титулата бидејќи Арсенал некако го загубија компасот:helou:

Вечер играме со Тотенхем на гости. Пренос на А1. Овие да ги тепаме сега, па викендов да биди мноооооооогу забавен:bq1::)

Денес морат да тепаме, пошо се друго освен 3 бода и после џабе ни е и да ги тепаме Арсенал, титулата е изгубена.

Денес морат да тепаме, пошо се друго освен 3 бода и после џабе ни е и да ги тепаме Арсенал, титулата е изгубена.

Без гајле...Арсенал ќе има уште киксови....:) Вие само тепајте ги! :)

Не е многу бе, откога ќе го отслужи тој ќе му е време за пензија и ќе остане легенда на клубот. Јас велам под итно да потпишат Челзи со него.

Многу пари се ова, ебаго...
7,5 милиони фунти годишно, значи 11-12 милиони евра годишно.
Шо значи, најплатен во свето. 8-9 милиони ај, ама 11 милиони многу се.

ЕДИТ:

Тотенхем - Челзи:

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
23 Carlo Cudicini
20 Paulo Ferreira
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
4 Claude Makelele
8 Frank Lampard
10 Joe Cole
15 Didier Drogba
21 Salomon Kalou
Substitutes: 40 Hilario, 33 Alex, 13 Michael Ballack, 24 Shaun Wright-Phillips, 7 Andriy Shevchenko.

Tottenham are expected to line-up in the following 4-4-2 formation:
Robinson; Hutton, King (c), Woodgate, Chimbonda; Lennon, Jenas, Zokora, Malbranque; Keane, Berbatov.
Subs: Cerny, Dawson, Huddlestone, Tainio, Bent.

The referee is Mike Riley.

Аман бе, шо е со Чех? Пак Кудичини...

Дрогба!!!!!
Центаршут на Тери!!!!!
0-1!!!!!

Знајме шо се деси на Вембли, и се надевам дека извлекле поука од то...

1:3 за Челзи стрелец на третиот гол Џо Кол
EDIT:c c c 4:3 za Celzi ne se salam ovie uste kolku goloj ke davat :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom